Παρασκευή 15 Ιανουαρίου 2021

Bρώμη: Αυτοί είναι οι τρόποι για να γίνει πιο νόστιμη


     
Έχεις καταλάβει τα οφέλη που σου προσφέρει και είναι αλήθεια. Χάρη στην μεγάλη της περιεκτικότητα... 
 
 
σε αμινοξέα, η βρώμη ενισχύει την αποβολή τοξινών από το σώμα ενώ ταυτόχρονα βοηθάει στον έλεγχο των επιπέδων σακχάρου στο αίμα.

Αν τρως βρώμη κάθε πρωί μπορεί να την βαρεθείς. Εδώ μπαίνουμε εμείς, με πολλά και διαφορετικά αλλά υγιεινά toppings για να επιλέξεις.

Βάλε μούρα

Όποια μούρα επιθυμείς, φρέσκα ή κατεψυγμένα, έπειτα ρίξε λίγο λιναρόσπορο και πασπάλισε γκρανόλα για το ποιο νόστιμο γεύμα. Αν θες λίγη γλύκα παραπάνω, βάλε και μια κουταλιά βούτυρο φυτικό, αμύγδαλο ή και φουντούκι και μια κουταλιά κακάο για να νομίζεις πως τρως πραλίνα φουντουκιού.

Banana Split

Ένα τέλειο split χωρίς το παγωτό, με κομματάκια μπανάνας, θρυμματισμένα φυστίκια, λίγη σκόνη άγλυκο κακάο και γιατί όχι μια κουταλιά στραγγιστό γιαούρτι.

Ροδάκινο και κανέλα:

Ένα ροδάκινο σε ροδέλες ή μήλο που είναι εποχής, κανέλα, μια κουταλιά γιαούρτι χαμηλών λιπαρών, μια κουταλιά βούτυρο από κάσιους ή αμύγδαλα και μερικά θρυμματισμένα πεκάν!

Κι αν λαχταράς βρώμη αλμυρή, βάλε πάνω από τη βρώμη στο μπολ λιωμένο αβοκάντο, αυγό ποσέ και μερικές φέρες πιπεριά χαλαπένο.