Τετάρτη 18 Μαΐου 2022

Δωμάτια από “χρυσάφι”: Τόσο κοστίζει το χλιδάτο ξενοδοχείο όπου έμεινε η Βάσω Λασκαράκη στην Άνδρο


Μοναδικές διακοπές στο όμορφο νησί της Άνδρου επέλεξε να κάνει η ηθοποιός Βάσω Λασκαράκη μαζί με το σύζυγό της, Λευτέρη Σουλτάτο.

Διακοπές...  

 
στην Άνδρο κάνει η Βάσω Λασκαράκη, όπως η ίδια αποκάλυψε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram με φωτογραφίες από το πανέμορφο νησί. Η ηθοποιός έχει πάει στα Άχλα και μένει στο ξενοδοχείο του συζύγου της Ελένης Μενεγάκη, Ματέο Παντζόπουλου.





Συγκεκριμένα, μένει στο Onar, το “στολίδι” του νησιού που είναι από τα πιο ακριβά και εντυπωσιακά ξενοδοχεία στην Άνδρο. Μάλιστα, μέσα στην ξενοδοχειακή μονάδα είναι και το σπίτι του ζευγαριού.
Τόσο κοστίζει μια βραδιά στο ξενοδοχείο που μένει η Βάσω Λασκαράκη

Η σεζόν για την ξενοδοχειακή μονάδα ξεκινά κάθε χρόνο κατά τον Μάϊο και κατεβάζει ρολά τον Οκτώβρη. Τα έσοδα – αν μας ρωτάτε – είναι παραπάνω κι από καλά αν σκεφτεί κανείς πόσο κοστίζει μια βραδιά στο ξενοδοχείο.

Με μια γρήγορη αναζητησούλα ανακαλύψαμε πως η πιο ακριβή βίλα στο συγκεκριμένο ξενοδοχείο για μια νύχτα, την πρώτη μέρα του Αυγούστου κοστίζει 610 ευρώ για 2 άτομα.

Το Όναρ είναι μία Sunrise Βίλα με ιδιωτική πισίνα και θέα στη θάλασσα. Όπως αναγράφεται στο επίσημο site του ξενοδοχείου είναι ιδανική για παρέες φίλων, ζευγάρια ή οικογένειες με παιδιά με θέα στο αγρόκτημα του Onar και την παραλία της Άχλα.

Οι τιμές περιλαμβάνουν καθημερινή υπηρεσία καθαρισμού, παραδοσιακό ελληνικό πρωινό καθώς και όλους τους τρέχοντες νόμιμους φόρους.

Στα δωμάτια χωράνε μέχρι 4 άτομα, με μέγιστο αριθμό ενηλίκων τα 2 άτομα.

Δείτε φωτογραφίες από τη βίλα που επέλεξε η Βάσω Λασκαράκη