Πέμπτη 19 Μαΐου 2022

ΚΑΤΕΡΙΝΗ: Επίσκεψη του υφυπουργού Παιδείας στο Τμήμα Διοίκησης Εφοδιαστικής Αλυσίδας



Το Τμήμα Διοίκησης Εφοδιαστικής Αλυσίδας επισκέφτηκε χθες Τετάρτη 18-5-22 ο υφυπουργός Παιδείας κ. Άγγελος Συρίγος. Στη συνάντηση...  

 
που παραβρέθηκαν οι βουλευτές κ. Άννα Μάνη, Ξ. Μπαραλιάκος και εκπρόσωπος του κ Σ.Χιονίδη, καθηγητές, διοικητικό και τεχνικό προσωπικό του Τμήματος παρουσίασαν στον Υφυπουργό τις δράσεις του Τμήματος σχετικά με την εκπαίδευση σε προπτυχιακό και μεταπτυχιακό επίπεδο, την έρευνα, την υλοποίηση ερευνητικών προγραμμάτων και τις σχέσεις με την τοπική κοινωνία, τις συνεργασίες με τον Δήμο Κατερίνης την Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας, την Ιερά Μητρόπολη, το Επιμελητήριο και άλλους φορείς στην Πιερία και ευρύτερα την Κεντρική Μακεδονία.

Στη συνέχεια ο κ Συρίγος ξεναγήθηκε στους χώρους και εγκαταστάσεις του Τμήματος και ακολούθησε εκτενής συζήτηση για τις προοπτικές και την ανάπτυξη του Τμήματος κατά την οποία έγιναν από τον κ Υφυπουργό πολύ καίριες και χρήσιμες επισημάνσεις ιδιαίτερα σε θέματα φοιτητικής μέριμνας και σχέσης με τους επαγγελματικούς φορείς του κλάδου της Εφοδιαστικής Αλυσίδας.

Στις δηλώσεις του ο Υφυπουργός δήλωσε ότι είναι απόλυτα ικανοποιημένος από την λειτουργία ενός « νοικοκυρεμένου» Πανεπιστημιακού Τμήματος που συνεισφέρει και στην ανάπτυξη της Εθνικής Οικονομίας εφόσον το γνωστικό αντικείμενο σχετίζεται με τον διαρκώς αναπτυσσόμενο σε παγκόσμιο επίπεδο κλάδο της Εφοδιαστικής Αλυσίδας. Τόνισε επίσης ότι το Υπουργείο θα σταθεί αρωγός σε κάθε προσπάθεια και πρόταση του Τμήματος για την ακόμη καλύτερη και μεγαλύτερη ανάπτυξή του κρίνοντας τη λειτουργία του απαραίτητη για τη χώρα μας που αποτελεί σημαντικό κόμβο της Παγκόσμιας Εφοδιαστικής Αλυσίδας.

Το Τμήμα ευχαριστεί τον κ. Υφυπουργό για την σημαντική επίσκεψη, τις εύστοχες υποδείξεις του και την στήριξη που μας παρέχει στην προσπάθειά μας για παροχή ποιοτικής εκπαίδευσης στους φοιτητές αλλά και την διασύνδεση με τους φορείς, επιχειρήσεις και οργανισμούς που δραστηριοποιούνται στον τομέα της Εφοδιαστικής Αλυσίδας.