ΧΑΜΟΣ ΣΤΟ ΣΙΣΜΑΝΟΓΛΕΙΟ ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ

2.- Ο Διοικητής του Νοσοκομείου κ. Γιάννης Καβαρατζής εκφράστηκε δημόσια απρεπώς κατά του Προέδρου της Υγειονομικής Περιφέρειας και άμεσου Προϊσταμένου του, κ. ΣΙΓΑΛΑ. Νωρίτερα είχε λάβει επιστολή του κ. Σιγάλα, με την οποία τον καλούσε να δώσει εξηγήσεις.
3.- Μετά τις μαζικές αναρτήσεις στα blogs, τη σκυτάλη παρέλαβαν τα τοπικά ΜΜΕ, στα οποία ο κ. Γιάννης Καβαρατζής εμφανίστηκε να παραπαίει, να περιβάλλεται από τεράστιο σύννεφο καπνού και να λέει ασυναρτησίες.4.- Τα σκάνδαλα που δημοσιοποιήθηκαν είναι μικρό

5.- Εκτός των όσων γνωρίζουμε και δεν έχουν δημοσιοποιηθεί, πληροφορηθήκαμε επίσης, ότι ο κ. Καβαρατζής έχει σπαταλήσει τεράστιο ποσό για μελέτη επέκτασης του Νοσοκομείου καθ' ύψος (;), η οποία μελέτη πετάχτηκε στα σκουπίδια, διότι εκ των υστέρων αποδείχθηκε ότι οι κολώνες του κτιρίου δεν άντεχαν την ...προμελετημένα αποτυχημένη μελέτη επέκτασης καθ' ύψος.
6.- Τεράστια ερωτηματικά για τον περίεργο ρόλο των Επιθεωρητών του κ. Σαμπατακάκη (Σ.Ε.Υ.Υ.Π. Αθηνών) που ήλθαν στη Κομοτηνή και ....δεν είδαν απολύτως τίποτα ή δεν πρότειναν απολύτως τίποτα !!! !!! !!!
7.- Σιγή ιχθύος, μαζί με τον Σαμπατακάκη, κρατούν ο Αβραμόπουλος και το επιτελείο του !!!