Τετάρτη 10 Ιουνίου 2009

ΠΕΡΙΚΟΣ - ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗ - ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΕΤΕ ΤΑ "ΤΡΩΚΤΙΚΑ"


ΤΕΤΑΡΤΗ 10 ΙΟΥΝΙΟΥ 2009

Τη ερχόμενη Δευτέρα 15 Ιουνίου το απόγευμα θα γίνουν οι εκλογές για το νέο Δ.Σ του ερασιτέχνη Πιερικού.
Ολο αυτό το διάστημα, διάφοροι καλοθελητές, περιφερόμενοι μάγοι ( άσχετοι ή σχετικοί με το ποδόσφαιρο), τρωκτικά και γλύφτες των εκάστοτε κρατούντων στο πιερικό ποδόσφαιρο και ιδιαίτερα στον Πιερικό μας, γύριζαν απο καφετέρεια σε καφετέρεια και λασπολογούσαν εναντίον του απερχομένου προέδρου ΑΛέκου Κωτσή, με σκοπό βέβαια να κάμψουν την αρχική του θέληση να ηγηθεί του σχήμαστος της Διοίκησης στην οποία ήταν πρόεδρος.Αυτό πλήγωσε αρκετούς που αγαπούν τον Πιερικό και την μετέπειτα πορεία του.
Βέβαια αυτό το έπραξαν οι ανωτέρω κύριοι (που έχουν όνομα και επώνυμο) εκμεταλλευμόμενοι την αγνή διάθεση της Διοίκησης της ΠΑΕ να ηγηθεί του Δ.Σ του Ερασιτέχνη με άλλο πρόσωπο τον κ Κ Παπαδόπουλο.
Χωρίς (πιστεύουμε) να έχει καμμία συμμετοχή η ΠΑΕ σε αυτές τις πραγματικά διχαστικές κινήσεις, λίγο έλλειψε να πληγωθεί το Πιερικό ποδόσφαιρο και το κύρος του Πιερικού.Ευτυχώς, εγκαίρως, σοβαρά, με ειλικρίνεια και χωρίς κρυφτούλι, ο Κώστας Παπαδοπουλος και ο Αλέκος ο Κωτσής ήλθαν σε προσωπική επιαφή, βρήκαν κοινή λύση για το καλό του Πιερικού και δέν θα υπάρξει δέυτερος συνδυασμός,... θα κατέλθει στις εκλογές της Δευτέρας επικεφαλής ο Κώστας ο Παπαδόπουλος με υποψήφιους συνεργάτες κοινής αποδοχής, άτομα που γνωρίζουν καλά το ποδόσφαιρο, με εμπειρία, για να μπορέσουν έτσι να συνεχίσουν το πετυχημένο έργο της απερχόμενης Διοίκησης και να συμβάλλουν στην καλύτερη δομή και οργάνωση των τμημάτων υποδομής του Πιερικού.
Ετσι αναφέροντας τα όσα συνέβησαν πρίν την επιτευξη αυτής της πραγματικά φιλικής συμφωνίας, θέλω να εφιστήσω την προσοχή και στην ΠΑΕ αλλά και στη νέα ΔΙοίκηση του Ερασιτέχνη, να αποβάλλει τα τρωκτικά που περιμένουν στη γωνία να εκμεταλευτούν κάθε μικρό ή μεγάλο λάθος των διοικούντων για να εκμεταλευτούν την περίσταση.Αν βέβαια δέν είναι γωνστά στο ευρύ κοινό ποιά είναι τα τρωκτικά... επιφυλασσόμαστε να τα αποκαλύψουμε στους αρμόδιους.. τους οποίους αφορούν περισσότερο.. για να έχουν φυλαγμένα τα νώτα τους...
ο συντάκτης του ΚΡΑΧΤΗΣ (kraxtis-gr.blogspot.com)