Τετάρτη 17 Ιουνίου 2009

Με άλλα 15 εκατομμύρια ευρώ δάνειο θέλει να χρεώσει το λαό της Θεσσαλονίκης ο Ψωμιάδης...



http://1.bp.blogspot.com/_Jtxb9AL8XfY/SXsPdYue4-I/AAAAAAAAJb4/pRLlo0TkqGw/s320/2284754620_4dd87fd54d.jpgΔιαβάζουμε από το δελτίο τύπου της Νομαρχίας Θεσσαλονίκης, μεταξύ άλλων :

"Το θέμα της έγκρισης σκοπιμότητας της λήψης μακροχρόνιου δανείου 15 εκατομμυρίων ευρώ από τη Νομαρχία Θεσσαλονίκης για την αποπληρωμή υποχρεώσεων από την υλοποίηση του προγράμματος της σχολικής στέγης συζητήθηκε κατά τη σημερινή συνεδρίαση του Νομαρχιακού Συμβουλίου Θεσσαλονίκης.

«Θέλουμε να μειώσουμε στο ελάχιστο τη διπλοβάρδια. Και θα χρεωθούμε προκειμένου να τα καταφέρουμε», τόνισε ο Νομάρχης και πρόσθεσε: «Αυτή τη στιγμή πρέπει να πληρώσουμε περίπου 15 εκατομμύρια ευρώ σε εργολάβους για να ανοίξουν χωρίς πρόβλημα 17 νέα σχολεία το Σεπτέμβριο».


Εντάξει ρε Ψωμιάδη, να καταχρεώσουμε και να επιβαρύνουμε τις επόμενες γενιές και τα παιδιά, για τα οποία υποτίθεται πως παίρνουμε το δάνειο των 15 εκατομμυρίων ευρώ. Αυτή είναι η δωρεάν παιδεία; Για το σπίτι σου εσύ παίρνεις τέτοια δάνεια; Τι θα γίνει επιτέλους; Θα υποθηκεύσουμε το μέλλον των παιδιών μας στους τραπεζίτες; Μια Νομαρχία καταχρεωμένη θα παραδώσετε;