Δευτέρα 15 Ιουνίου 2009

Κοκκινούλης: Θα επιθυμούσα ο Ρουσόπουλος να είναι υποψήφιος.....

.
Συντάχθηκε απο τον/την Agroschannel
Δευτέρα, 15 Ιούνιος 2009 15:07

Αυτό που δεν δέχεται ο κόσμος είναι την προσβολή. Όταν επαγγέλλομαι την ηθική και την αυτοπειθαρχία και την τιμιότητα και υπάρχουν φαινόμενα που έχουν ταλανίσει τον κόσμο, νομίζω ότι αυτό πλήρωσε η ΝΔ. Ο κόσμος ένιωσε προσβεβλημένος τόνισε ο Πρόεδρος της ΕΑΣ Λάρισας , μιλώντας στο Ραδιόφωνο το Alpha Radio 9,89. Ακολουθεί η Συνέντευξη :

----Θεωρείτε θετική εξέλιξη την απόφαση του κ. Ρουσόπουλου να μην είναι υποψήφιος;

«Θα επιθυμούσα να είναι υποψήφιος ο κ. Ρουσόπουλος για να δούμε τι θα έλεγε ο κόσμος σε τελική ανάλυση».

----Αυτό πρέπει να ισχύσει και για τους υπόλοιπους, που ακούστηκε ότι ενεπλάκησαν σε υποθέσεις;

«Για πολιτικούς με μικρή θητεία, όπως ο κ. Ρουσόπουλος κριτής μοναδικός είναι ο λαός. Για παλαιοπολιτικούς οι οποίοι στην πορεία μας έδειξαν ότι το νόμιμο είναι και ηθικό ή που κουνάν το δάχτυλο απαξιωτικά, νομίζω ότι για αυτούς πρέπει να επεμβαίνει ο πρωθυπουργός. Για τον Βουλγαράκη και τον Παυλίδη λέω. Αυτά τα δυο πρόσωπα έπρεπε να τα καλέσει ο πρωθυπουργός και να τους πει σηκωθείτε και φύγετε και αν δεν έφευγαν, να πάει σε εκλογές».

Έστω και αν πέσει η κυβέρνηση;

«Γιατί, νομοτέλεια είναι;».

Για την πρόταση Μανώλη για απανίδρυση της ΝΔ:

«Εγώ αυτό που ξέρω είναι ότι η ΝΔ δεν έχει αλλάξει το καταστατικό της όσον αφορά τον ιδεολογικοπολιτικό προσανατολισμό της. Δεν έχω δει να έχει αλλάξει αυτό. Κάποιες προσπάθειες έγιναν από τον Μητσοτάκη τότε που μας έβαλε αυτή τη μουτζούρα αντικαθιστώντας τη δάδα. Αυτή η ιδεολογία παραμείνει, αυτή πρεσβεύουμε και να μας πει ο Μανώλης αν θέλει να ξεφύγουμε από αυτή την ιδεολογία. Δε νομίζω ότι πρέπει να αλλάξει η ΝΔ ιδεολογία και δεν χρειαζόμαστε προσθήκες τσαρλτανίστικες σαν αυτές που πρεσβεύει το ΛΑΟΣ».

Είστε κατά της συνεργασίας με το ΛΑΟΣ;

«Εμείς ξέρουμε ποιοι είναι αυτοί που πήγαν στο ΛΑΟΣ. Έχουμε και βουλευτή εδώ στη Λάρισα, καλός άνθρωπος, αλλά αν πάρουμε την ιστορία του και πούμε ότι είναι μια φωτογραφία του ΛΑΟΣ, θα δούμε ότι ξεκίνησε από το ΚΚΕ, πήγε στο ΠΑΣΟΚ, ήρθε στη ΝΔ και έφυγε στο ΛΑΟΣ. Ξέρετε πολλούς να έχουν κάνει τέτοια πηδήματα; Αυτά είναι άλματα, έχουν περάσει και τον Μπούμπκα στο ύψος στα πηδήματα»

Ο κόσμος που πήγε στο ΛΑΟΣ στις εκλογές, θα γυρίσει σε σας;

«Τρέχοντας.Να συνδεθεί η ΝΔ με το ΛΑΟΣ να κάνει τι δηλαδή; Ένα βουλευτή που τον απέπεμψε ο Καραμανλής για συμπεριφορές, να έρθει να τον βάλει συνέταιρο; Δεν το κατάλαβα αυτό. Μη μου πείτε ότι θα έρθει ο Καρατζαφέρης και θα μπει υπό τον Καραμανλή. Η ΝΔ πήρε την εντολή να κυβερνήσει σα ΝΔ. Τώρα μεσούσης της αγωνιστικής περιόδου δεν έρχεσαι να ζητήσεις δεκανίκια. Πας στο λαό και λες αυτός είμαι».