Τετάρτη 17 Ιουνίου 2009

Η ΔΕΗ Κατερίνης απειλεί με διακοπή ρεύματος μια ολόκληρη περιοχή...


http://polyteknos.files.wordpress.com/2008/09/dei.jpg Μπράβο ρε παλικάρια της ΔΕΗ Κατερίνης... Έτσι φέρεστε στους πελάτες σας; Ας μπούμε στο θέμα. Ο λογαριασμός της ΔΕΗ για το προηγούμενο δίμηνο δεν έφτασε ποτέ σε πολλούς καταναλωτές της περιοχής Αστικών και της οδού Μαρίνου Αντύπα της Κατερίνης και ο τωρινός λογαριασμός ήρθε στους καταναλωτές διπλάσιος τώρα με την ένδειξη - απειλή ΔΙΑΚΟΠΗ ότι αν δεν πληρωθούν και οι δύο λογαριασμοί έως τις 22 Ιουνίου, τότε η ΔΕΗ θα κόψει το ρεύμα σε όλη την περιοχή! Οι άνθρωποι πήγαν να διαμαρτυρηθούν στη ΔΕΗ γιατί δεν εστάλησαν οι λογαριασμοί και αυτοί τους είπαν ότι το λάθος έγινε από υπάλληλο του ΕΛΤΑ!
Ρε σεις όποιος και αν έκανε το λάθος, οι καταναλωτές σε ποιο σημείο φέρουν την ευθύνη; Είναι υποχρεωμένοι να ταλαιπωρούνται για τα λάθη τα δικά σας; Και που θα τα βρουν τόσα λεφτά, κυρίως οι συνταξιούχοι, που συνήθως κάνουν το κουμάντο τους για τους λογαριασμούς, ως τις 22 Ιουνίου;
Για κοιτάξτε κύριοι της ΔΕΗ να γίνει διακανονισμός, ώστε να μπορέσουν να πληρώσουν τους λογαριασμούς οι άνθρωποι και αφήστε τις απειλές περί ΔΙΑΚΟΠΗΣ. Ως τώρα οι άνθρωποι ήταν σωστοί στις πληρωμές τους και μην τους προσβάλλεται με τέτοιες απειλές.
Ευελπιστούμε πως θα συμβάλλετε, ώστε να βρεθεί η σωστή λύση.