Δευτέρα 6 Ιουλίου 2009

ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΤΗΣ "ΛΕΥΤΕΡΙΑΣ" ΓΙΑ ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΣΤΟ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΔΙΟΝΥΣΙΟΥ ΣΤΟ ΛΙΤΟΧΩΡΟ


miltos είπε...

Τα κλάματα των παιδιών θα σας συντροφεύουν στον ύπνο σας , κύριε Δήμαρχε και υπόλοιποι της Δημοτικής αρχής.ΝΤΡΟΠΗ!

archarian είπε...

Να παραιτηθεί ο Λεμονόπουλος τώρα...

vekostas είπε...

το Συριζα κρύβεται πίσω απο όλα αυτά και ο Αλαβάνος (εγώ δεν θα ψηφίσω ποτέ κόμματα της αριστεράς και της κακομοιριάς)


ftanei είπε...

Καταρχας αυτο που είπε ο λεμονοπουλος ειναι απαραδεκτο παρανομο και αναρμοστο για την θεση που του δωσανε....
Πρέπει να σημειωθεί πως προστέθηκε πρόσφατα στην ομηγυρη των "αγωνιζόμενων" και "διαμαρτυρόμενων" λιτοχωρινών. Πέρα από το κοινό δόγμα (διαμαρτυρομενοι) μια άλλη αιτία για την αρωγή που τους προσφέρει πρέπει να είναι και η νεα επαγγελματική του περιπέτεια δηλαδή το ξενοδοχείο που χτίζει σε μεγάλη παραθαλασσια εκταση στην Πλάκα Λιτοχωρου....
αυτή η έκταση παλαιότερα είχε διάσπαρτες συστάδες από δασωδη βλάστηση οι οποιες μυστηριωδως και αιφνιδιως εξαφανιστηκαν λίγο πριν ξεκινήσουν οι εργασίες κατασκευής...
ϊσως από εκεί ξεκίνησε το ενδιαφέρον του λεμονόπουλου για τις δασικές εκτάσεις του Ολύμπου......


giorgos είπε...

ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΣΤΕΚΟΜΑΣΤΕ ΠΑΝΤΑ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΟΥ ΓΕΡΟΝΤΑ ΜΑΣ,ΠΑΤΡΟΣ ΜΑΞΙΜΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΑΤΕΡΩΝ ΤΟΥ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΟΥ.ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΔΙΟΤΙ Ο ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΗΣ ΠΡΟΣΕΥΧΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ!!!ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΜΕ ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΣΥΜΠΟΝΟΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΑΔΥΝΑΜΟ ΚΑΙ ΠΟΝΕΜΕΝΟ.ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΜΑ ΠΟΥ Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΛΙΤΟΧΩΡΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΛΟΙΠΟΙ ΔΙΑΦΩΝΟΥΝΤΕΣ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ!!Ο ΑΓΙΟΣ ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΦΩΤΙΣΕΙ ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ!!! ΓΙΩΡΓΟΣ

Warrior of the Light είπε...

ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣΟΥΝ ΟΤΙ ΚΑΘΕ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ ΕΙΝΑΙ ΣΚΑΝΔΑΛΟ
ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΛΟ ΣΤΗ ΓΗ ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΕΤΑΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΜΜΕ
Παλιό παιχνίδι που εξακολουθούν να παίζουν κάποιες γραφικές φιγούρες πολιτικάντηδων του Λιτοχώρου παραμυθιάζοντας και χρησιμοποιώντας λίγους αγρότες με σκοπό την άγρα ψήφων.
Το θέμα είναι πεντακάθαρο υπέρ της μονής μετά από συνεχείς αποφάσεις δικαστηρίων τοπικών και Αρείου Πάγου.
Εδώ και κάποια χρόνια κάποιοι επιτήδειοι που έχουν σκοπό να εκμεταλλευτούν τουριστικά το στολίδι της χώρας μας που ίσως είναι το μόνο που δεν έχει διαλυθεί από φωτιές και οικοπεδοποίηση, κινούν γη και ουρανό με αθέμιτα μέσα και κινούμενοι μουλωχτά να βάλουν το πόδι τους στον εθνικό δρυμό χτίζοντας ξενοδοχεία και καφετέριες καταστρέφοντας και βιάζοντας το οικοσύστημα του Ολύμπου.
ΑΛΛΆ ακόμη και να παραχωρούσε η μονή κάποιες εκτάσεις, οι αγρότες και όσοι φιλοδοξούσαν να πλουτίσουν από καταστρέφοντας το αιώνιο βουνό δε θα μπορούσαν να τις εκμεταλλευτούν γιατί είναι χαρακτηρισμένο ως προστατευμένος εθνικός δρυμός.
Αυτοί λοιπόν οι πεινασμένοι πήγαν στο μοναστήρι σαν τους λύκους νομίζοντας ότι μπορούν να αρπάξουν τη γη σπρώχνοντας με βία λαϊκούς και μοναχούς ρίχνοντας ακόμη και ιερές εικόνες κάτω με σκοπό να μπούνε στη μονή.
Πολλές χιλιάδες είναι οι άνθρωποι της τοπικής κοινωνίας του Λιτοχώρου, της Κατερίνης αλλά και όλης της Β. Ελλάδας από απλούς εργάτες, οικογενειάρχες, εκπαιδευτικούς, πανεπιστημιακούς, ανθρώπους των τεχνών που στηρίζουν το μοναστήρι του Αγίου Διονυσίου καθώς τους έχει αγκαλιάσει η αγάπη των μοναχών της συνοδείας και του γέροντα πατρός Μαξίμου.
Αυτά γιατί μας έχουν πνίξει τα sk@ των συμφερόντων των ‘’πολιτικών’’ και των ΜΜΕ που μας θεωρούσαν ως τώρα λαουτζίκο. Ξυπνήσαμε όμως και φοβούνται!