Παρασκευή 24 Ιουλίου 2009

ΣΤΗΝ ΟΥΡΑ ΓΙΑ ΑΝΑΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟ - ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΙ, ΥΠΟΥΡΓΟΙ, ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΛΟΓΟΙ, ΒΙΟΜΗΧΑΝΟΙ ΚΛΠ ΠΡΑΜΑΤΕΥΤΑΔΕΣ

Hypercomody
Μετά από επίσκεψη σε γνωστό πλαστικοχειρούργο και μετά από επιτυχή αιδοιοπλαστική και κωλοσφιχτική, τα περιττά ταλέντα επόμενης διακυβέρνησης, στήθηκαν με υπομονή στη σειρά και περιμένουν να ενδυθούν τον ανασχηματισμό τους.
Αναμεταξύ τους, εύκολα διακρίνουμε πρώην πρωθυπουργούς, υπουργούς, πολιτευτάδες, ΣΕΒίτες και ΣΕΒίτησσες, εμπόρους πολυτελών αυτοκινήτων, υπολείμματα βατοπεδινών και ΒΛΑΣΤΟκυττάρων, επενδυτές απ' το Αφγανιστάν και το Πακιστάν, φιλόδοξες γαλαζοπράσινες εταίρες, αντιπροσώπους κλιματιστικών inverter κλπ καλλιτεχνήματα
Τεράστια η ποικιλία πατατοκεφτέδων, έχει φέρει σε νέα αμηχανία τον ανίκανο πρωθυπουργό, σε σημείο που να μη καταλαβαίνει πλέον, αν η νέα κυβέρνηση, θα είναι τηγανητή τύπου τσιπ ή κλασικώς νερόβραστη.
Τέλος, μεγάλο μυστήριο παραμένει, ο αριθμός των πατατών που θα συμμετέχουν στην αναθεματισμένη κυβέρνηση και εκείνων που θα σταλούν στον Μπαϊρακτάρη για εξωκυβερνητικό τηγάνισμα.
Η ομάς Αβραμόπουλου, συνεχίζει την αιδοιοπλαστική της και δίνει τη δική της μάχη με το χρόνο, ενώ γνωστοποίησαν ότι είναι οι μόνοι που πρόλαβαν να επενδύσουν σε φαρμακομετοχές όλων των χρηματιστηρίων....
Οι εξελίξεις τρέχουν ξεβρακωμένες............