Τετάρτη 26 Αυγούστου 2009

Πρόσβαλαν τους Βορειοελλαδίτες, μας θεωρούν δεύτερης κατηγορίας Έλληνες

Αυτή η απαράδεκτη κυβέρνηση, πέραν της αλαζονείας της και το χάσιμο της επαφής με την πραγματικότητα, υποχρέωσε τη Νομαρχία Θεσσαλονίκης και τους εθελοντές να πληρώνουν διόδια στην εταιρεία της Λάρισας που ελέγχει 4 σταθμούς διοδίων στην Εθνική Οδό.

Ρε ξεφτιλισμένοι, έτσι φερθήκατε στους Μακεδόνες; Που παράτησαν τα σπίτια και τις δουλειές τους και πήγαν να βοηθήσουν στο σβήσιμο της μεγάλης φωτιάς; Τέτοια διάκριση σε Βορείους και Νοτίους δεν την κάνανε ούτε τα Γερμανικά στρατεύματα κατοχής.

Να φύγουν τώρα, είναι ανίκανοι και επικίνδυνοι.

Οι Μακεδόνες θα του δώσουν την απάντηση που του αξίζει στις εκλογές, του ψευτο-Μακεδόνα Καραμανλή.

Κάτι ακόμα, Κυβερνήτες της πυρκαγιάς, αυτά που σχεδιάζετε περί Βόρειας Μακεδονίας για την ονομασία των Σκοπίων να τα ξεχάσετε γιατί θα ξεχαστείτε σαν τον Μητσοτάκη κι εσείς. Ούτε σύνθετη, ούτε διπλή, ούτε τριπλή ονομασία, κανένας συμβιβασμός για την Μακεδονία.

Διαβάστε εδώ τους απαξιωτικούς χαρακτηρισμούς του Αντώνη Σαμαρά για τους Νιγριτινούς. Άλλο κάρο με πατάτες αυτός, όταν τον βόλευε έκανε σημαία το Μακεδονικό, τώρα δεν βγάζει άχνα για να πάει η Ντόρα στα Εγκαίνια του Μουσείου της Ακρόπολης και για να χαριεντίζονται μπροστά στις κάμερες. Κρίμα Αντωνάκη Σαμαρά, σε συμπαθούσαμε πολύ...