Τετάρτη 5 Αυγούστου 2009

Αρωνιάδης - Γουλάρας 7 - 3


Τα κατάφερε τελικά ο κ. Διονύσης Αρωνιάδης να εκλεγεί με άνετη πλειοψηφία χτες στην ψηφοφορία για την ανάδειξη νέου δημάρχου Ανατολικού Ολύμπου μετά την παύση του Αστερίου Χονδρόπουλου, αφού από τις 10 ψήφους των δημοτικών συμβούλων της πλειοψηφούσας παράταξης ο κ. Αρωνιάδης έλαβε 7 ψηφοδέλτια και ο ανθυποψήφιος του κ. Μιχάλης Γουλάρας έλαβε 3 ψήφους... Η ψηφοφορία ξεκίνησε στις 7 η ώρα χτες το βράδυ... Πάντως υπήρξαν σχόλια μετά την εκλογή, επειδή πριν την ψηφοφορία δεν δόθηκε ο λόγος στον αντιδήμαρχο Κώστα Γιάντσιο, καθώς και στον αντιπρόεδρο της ΔΕΥΑΝΟ Δημήτρη Αποστολιό, αλλά ούτε και στον έτερο υποψήφιο για τον δημαρχιακό θώκο κ. Γουλάρα, προκειμένου να τοποθετηθούν, με το πρόσχημα ότι δεν προβλέπεται κάτι τέτοιο.
Ας σημειωθεί εδώ ότι ο παυθείς δήμαρχος Αστέριος Χονδρόπουλος, είχε δημοσιοποιήσει και επιστολή, όπου μεταξύ άλλων, τασσόταν ανοιχτά υπέρ της ψήφισης του Μιχάλη Γουλάρα για νέο δήμαρχο στην χτεσινή ψηφοφορία.

Εμείς να ευχηθούμε καλή επιτυχία στα νέα του καθήκοντα στον νικητή της χτεσινής διαδικασίας, στον νέο δήμαρχο Ανατολικού Ολύμπου, Διονύση Αρωνιάδη.