Τρίτη 4 Αυγούστου 2009

ΜΕΓΑΛΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΟ ΝΕΡΟ ΣΤΟΝ ΚΑΤΩ ΑΓΙΑΝΝΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΟΡΙΝΟΥ


Σας παρακαλώ πολύ, ρίξτε μια ματιά εκεί στον Κάτω Αγιάννη...
Το πρόβλημα με το νερό έχει φτάσει στο απροχώρητο!

Πάμε για κάποιες μέρες να ξεκουραστούμε, να ηρεμήσουμε και να κάνουμε κανένα μπάνιο στη θάλασσα, ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΛΥΘΟΥΜΕ! Κόβουν το νερό ΟΤΙ ΩΡΑ ΝΑ ΝΑΙ, όση ώρα θέλουν, ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΜΙΑ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ και κυρίως, ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ!!!
Κ αν εμείς έχουμε πρόβλημα με τις διακοπές μας, οι άνθρωποι που πάνε στα χωράφια κ στις δουλειές τους, τί φταίνε να μην μπορούν να να χαλαρώσουν μετά από την εργασία τους;
Ειλικρινά δεν ξέρω αν το ίδιο γίνεται και στα άλλα ΔΔ του Δήμου Κορινού (απ' ό,τι έμαθα όχι), αλλά το πρόβλημα αυτό στον Κάτω Αγιάννη, υπάρχει τουλάχιστον μια 6ετία, άλλοτε συχνά κ άλλοτε πιο αραιά, χωρίς να είναι άμοιρη ευθυνών η τέως αλλά και η νυν δημοτική αρχή.

Βέβαια, δεν είναι το μοναδικό πρόβλημα... Όταν έχει νερό το χωριό, το νερό αυτό ΔΕΝ ΠΙΝΕΤΑΙ!!! Παρ'όλες τις μετρήσεις και τα χαρτιά από το χημείο του κράτους που παρουσίασαν οι δημοτικές αρχές, που λένε ότι είναι κατάλληλο για πόση, ΟΛΟ ΤΟ ΧΩΡΙΟ είναι αναγκασμένο να αγοράζει συνέχεια εμφιαλωμένα νερά, ώστε να μπορεί να καλύπτει τις ανάγκες του σε πόσιμο νερό! Μια απλή επίσκεψη σε ένα οποιοδήποτε σπίτι, αρκεί για να δείτε τόσο τα αυτοσχέδια, αλλά και τα κανονικά φίλτρα νερού, που ειναι ΜΑΥΡΑ,ενώ πολλές φορές η οσμή που αναδίδεται,παραπέμπει σε βόθρο..

Προβλήματα με το νερό χρόνια, σε ένα χωριό που είναι μόλις 7 χλμ από την Κατερίνη..
Συνεχίστε την πολύ καλή δουλειά που κάνετε...

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ