Τρίτη 29 Σεπτεμβρίου 2009

Μέχρι και για την ημερομηνία προσδιορισμού της δίκης… «μαλώνουν» Μπακογιάννη – Βγενόπουλος

http://3.bp.blogspot.com/_TrWvFPrxN-M/SZggQPf0XcI/AAAAAAAAB2Y/or4fzX8turs/s400/%CE%92%CE%B3%CE%B5%CE%BD%CE%BF%CF%80%CE%BF%CF%85%CE%BB%CE%BF%CF%82.jpg
http://1.bp.blogspot.com/_SwvqahfgyBg/SXqABibyjhI/AAAAAAAAiD4/Wl06vV1xwqk/s400/mpakogianni_0.jpgnewsblog

Η πρόσφατη διαμάχη μεταξύ της Ντόρας Μπακογιάννη και του Ανδρέα Βγενόπουλου, φάινεται ότι θα είναι ένα σήριαλ με πολλά επεισόδια. Τελευταία πράξη ο «καυγάς» για τη δικάσιμο που προσδιορίστηκε να συζητηθεί στο ακροατήριο η αγωγή που κατέθεσε η υπουργός Εξωτερικών κατά του ισχυρού άνδρα της MIG. Η πληρεξούσια δικηγόρος της
«Η αγωγή που άσκησε η εντολέας μου Ντόρα Μπακογιάννη για συκοφαντική δυσφήμιση και προσβολή της προσωπικότητάς της δια του τύπου κατά της ανώνυμης εταιρείας με την επωνυμία «Marfin Investment Group AE Συμμετόχων» και κατά του Ανδρέα Βγενόπουλου, κατατέθηκε και προσδιορίστηκε με πράξη του αρμοδίου προέδρου του Πρωτοδικείου Αθηνών την Παρασκευή 25/9/09 και ώρα 12:50 και ορίστηκε δικάσιμος αυτής η 22/4/10.
Ντόρας Μπακογιάννη εξέδωσε μάλιστα για αυτό το σκοπό και σχετική ανακοίνωση στην οποία αναφέρει:

Η κατάθεση ολοκληρώθηκε τη Δευτέρα 28/9/09 δια της λήψεως επικυρωμένων αντιγράφων προς κοινοποίηση, πράγμα που έγινε την ίδια ημέρα.

Η διαδικασία αυτή είναι συνήθης στη δικαστική πρακτική.

Τα ανωτέρω επιβεβαιώνονται από το πρωτότυπο της αγωγής που παραμένει κατατεθειμένο στη γραμματεία του αρμοδίου δικαστηρίου.

Η ημερομηνία που προσδιορίστηκε η αγωγή ήταν αυτή που οριζόταν για όλες τις αγωγές που προσδιορίζονταν στο συγκεκριμένο πινάκιο και το οποίο αφορά αποκλειστικά και μόνο αγωγές που έχουν ως βάση τη συκοφαντική δυσφήμηση τελούμενη δια του Τύπου.

Όσον αφορά την απορία της αντιδίκου πλευράς για την ημερομηνία προσδιορισμού της δικής τους αγωγής, καλό θα ήταν να απευθυνθούν στον πληρεξούσιο δικηγόρο τους».

Και ακόμα είμαστε στην αρχή…

(Με στοιχεία από το ΑΠΕ-ΜΠΕ)