Σάββατο 12 Σεπτεμβρίου 2009

Απίστευτο!!! Ποιοί νομίζουν οτι είναι;


Απίστευτο ρεσιτάλ ανάρμοστης συμπεριφοράς από Δημοτικό αστυνόμο, δόθηκε σήμερα 11-09-09 το πρωί σε κεντρική οδό στην Κατερίνη όταν νεαρός οδηγός προτίμησε να δώσει προτεραιότητα σε μικρά παιδιά να διασχίσουν τον δρόμο για να αποφύγει ατύχημα!! Αυτό εξόργισε τον Δημοτικό Αστυνόμο που είπε να κάνει λίγο επίδειξη δύναμης . στον νεαρό με ύφος νταή λες και ήταν συνταγματάρχης στον Ελληνικό Στρατό επειδή δεν ΄΄υπάκουσε΄΄ τις ΄΄εντολές΄΄ του να προχωρήσει!! Φάνηκε όμως πως ο νεαρός δυστυχώς ήταν σαν να μιλούσε στον τοίχο αφού μετά ο Δημοτικός Υπάλληλος τον ρωτούσε με αρκετή δόση τσαμπουκά, ΄΄ποιος είσαι εσύ΄΄...

Θα πρέπει να λάβει υπόψιν του ο κύριος πως ο τρόπος που απευθύνθηκε στον νεαρό ήταν προκλητικότατος και αδικαιολόγητος και θα πρέπει να γνωρίζει κάποια πράγματα όπως :

Το να εχεις ενα πουκάμισο που να λεει επάνω δημοτική αστυνομία δεν σήμαινει αυτομάτως πως έγινες κάτοχος εξουσίας εναντίων πολιτών αυτης της χώρας. Πολιτών που εργάζονται καθημερινώς και ενα μέρος απο τα κέρδη τους πηγαίνουν στο κράτος για να πληρώνουν εσάς.

Ένας δημόσιος υπάλληλος οφείλει είτε του αρέσει είτε όχι να εξυπηρετεί τον πολίτη με ΕΥΓΈΝΕΙΑ και οχι να του απευθύνεται με συμπεριφορά ζώου.

Ας κοιτάξει πως να κάνει καλά την δουλεία του με υπομονή και ευγένεια αλλιώς ας τα μαζέψει και να πάει αλλου! Είμαστε πολίτες φορολογούμενοι σε αυτη τη χώρα και απαιτούμε απο τον νόμο να μας σέβεται όπως τον σεβόμαστε κι εμεις!

Ένας εργαζόμενος πολίτης