Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου 2009

Μαρία Μίχου : «Το ΠΑΣΟΚ έχει πρόγραμμα υλοποιήσιμο και εφαρμόσιμο για να βγει η χώρα από την κρίση»






Ομιλία της υποψήφιας βουλευτή ΠΑΣΟΚ Πιερίας σε Κονταριώτισα και Δίον


Με παρατεταμένα χειροκροτήματα και ενθουσιασμό υποδέχθηκαν την υποψήφια βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Μαρία Μίχου στο δήμο Δίου και συγκεκριμένα στην Κονταριώτισα και το Δίον. Η υποψήφια βουλευτής επισκέφτηκε επίσης και τη Βροντού ενώ στις ομιλίες της αναφέρθηκε στη σπουδαιότητα των εκλογών της 4ης Οκτωβρίου καθώς αυτές θα κρίνουν το μέλλον της χώρας μας. Όπως χαρακτηριστικά είπε η 5η με το ΠΑΣΟΚ και πρωθυπουργό το Γιώργο Παπανδρέου που θα αλλάξουν την πορεία της χώρας. Οκτωβρίου θα είναι μια άλλη μέρα για την Ελλάδα

Η κ. Μίχου αναφέρθηκε στη διακυβέρνηση της Ν.Δ λέγοντας πως ο πρωθυπουργός και η κυβέρνηση του εξαπάτησαν τον ελληνικό λαό και υποσχόμενοι την επανίδρυση του κράτους, ενώ όπως είπε τελικά το κράτος διαλύθηκε.

«Εμείς στην Πιερία είχαμε την οδυνηρή εμπειρία να βιώσουμε την υλοποίηση ενός σημαντικού έργου την κατασκευή του νοσοκομείου το οποίο δεν το έχουμε ούτε τώρα. Η τελετή παράδοσης που είχαμε πριν από λίγες μέρες ουσιαστικά ήταν ακόμη μια φορά ένας τρόπος υποτίμησης της νοημοσύνης μας. Παρέδωσαν ένα κτίριο το οποίο όχι μόνο δε λειτουργεί τώρα, αλλά δε ξέρουμε και ποια περίοδο του 2010 θα λειτουργήσει έστω υποτυπωδώς για να παρέχει υπηρεσίες στον πολίτη».

Η κ. Μίχου αναφέρθηκε ακόμη στην παιδεία, στην οικονομία, στην πράσινη ανάπτυξη επισημαίνοντας ότι το πρόγραμμα του ΠΑΣΟΚ έχει τις απαντήσεις στα ζητήματα αυτά με διαφάνεια, ανακτώντας την σχέση εμπιστοσύνης πολιτείας και πολίτη.