Χορηγήθηκαν περίπου 2000 παράνομες βίζες σε τούρκους...!


www.ellinikiafipnisis.blogspot.com

Ανοιξαν τα σύνορα σε άγνωστης ταυτότητας Τούρκους!
ΝΑ ΣΥΓΚΑΛΥΨΕΙ μια ασύλληπτη υπόθεση παράνομης εισόδου χιλιάδων Τούρκων πολιτών στην Ελλάδα κατάφερε η κυρία Ντόρα Μπακογιάννη όταν ασκούσε τα καθήκοντα της υπουργού Εξωτερικών, αδιαφορώντας εάν οι λαθρεπισκέπτες ήταν κακοποιοί, τρομοκράτες ή πράκτορες μυστικών υπηρεσιών!
Το σκάνδαλο αφορούσε στη χορήγηση θεωρήσεων εισόδου (δηλαδή βίζας) σε 1.884 Τούρκους υπηκόους, οι οποίοι εισήλθαν εντός των ελληνικών συνόρων από την περιοχή του νοτιοανατολικού Αιγαίου, χωρίς να έχει προηγηθεί έστω ο στοιχειώδης έλεγχος των προσωπικών τους στοιχείων.
Οι Τούρκοι πέρασαν στα ελληνικά σύνορα με την ανοχή ή τη συνεργασία Ελλήνων διπλωματικών υπαλλήλων κυριολεκτικά σαν ένα μπουλούκι. Πέραν του ονόματος που είχαν δηλώσει, το προξενείο της Σμύρνης δεν είχε κρατήσει αντίγραφα διαβατηρίων ή φωτογραφίες των Τούρκων, ενώ για να τους διευκολύνουν να περάσουν στην Ελλάδα οι προξενικοί υπάλληλοι δεν τους είχαν ζητήσει καν να συμπληρώσουν τις αιτήσεις που είναι απαραίτητες όταν κάποιος θέλει να λάβει βίζα εισόδου στην Ελλάδα......