Τετάρτη 30 Δεκεμβρίου 2009

Να μεριμνήσει επειγόντως για τον επικίνδυνο λοφίσκο του Αγίου Δημητρίου υποσχέθηκε η περιφερειάρχης κεντρικής Μακεδονίας



Στη σύσκεψη της Νομαρχίας Πιερίας σήμερα το μεσημέρι που έγινε για το θέμα των Τεμπών με την παρουσία της περιφερειάρχου κεντρικής Μακεδονίας κ. Λιονή παρενέβη ο δήμαρχος Πέτρας Μάκης Παπαδημητρίου, ο οποίος μεταξύ άλλων αφού αποκάλεσε για άλλη μια φορά την 13η Εθνική Οδό : "Οδό της Ντροπής", αναφέρθηκε και στον επικίνδυνο προς κατάρρευση λοφίσκο στο 32ο χιλιόμετρο Κατερίνης - Ελασσόνας έξω από τον Άγιο Δημήτριο.
Η κ. περιφερειάρχης απευθυνόμενη προς το δήμαρχο και τους παρόντες στη σύσκεψη υποσχέθηκε πως το συντομότερο δυνατόν θα δώσει εντολή στην 3η ΔΕΣΕ, για να λάβει τα απαραίτητα μέτρα, ώστε να απομακρυνθεί ο κίνδυνος της κατάρρευσης του λοφίσκου και της ενδεχόμενης πρόκλησης τροχαίου ατυχήματος στο σημείο αυτό.
Ας σημειωθεί εδώ ότι ο δήμαρχος Πέτρας έχει απευθυνθεί προς την 3η ΔΕΣΕ επανειλημμένως ήδη από το 2007 για τη λήψη μέτρων, προκειμένου να αποφευχθεί ο κίνδυνος κατάρρευσης του λοφίσκου και να προκληθεί ατύχημα, όπου μπορούν να κινδυνεύσουν ανθρώπινες ζωές.