Τρίτη 15 Δεκεμβρίου 2009

Από το "Τσοβόλα δώστα όλα" του Ανδρέα στο "πάρτα όλα Παπακωνσταντίνου " του ΓΑΠ

http://www.radiokerkyra.gr/articles_objects/photos/c6564e5da8f1b33ecd905073f6b7cade.jpgΕίναι ένα γεγονός η τραγελαφική κατάσταση που ζει ο λαός μας εδώ και δεκαετίες από τη μεταπολίτευση του 1974 που ζήσαμε στο πετσί μας τους "μεγάλους ηγέτες" Καραμανλήδες, Παπανδρέηδες, Μητσοτάκηδες, Σημίτηδες και έως το σήμερα με την επανάληψη του παπανδρεϊσμού, αλλά σε νέα έκδοση τώρα με τον ΓΑΠ να παίρνει τη σκυτάλη και από το "Τσοβόλα δώστα όλα" του πατρός πήγαμε στο "πάρτα όλα Παπακωνσταντίνου" του υιού. Από τη μια υπερβολή μεταβήκαμε στην άλλη.
Ποιος δημιούργησε την κρίση ρε καλόπαιδα, αν όχι όλοι εσείς που κυβερνούσατε και κυβερνάτε και είστε μέρος αυτού του σαπιού συστήματος που οδηγεί αυτή τη χώρα όλα αυτά τα χρόνια στο βούρκο. Μήπως κυβερνούσαμε εμείς οι απλοί πολίτες πάνω στις πλάτες των οποίων πάτε να φορτώσετε τη δική σας ολέθρια και εγκληματική πολιτική και δεν το γνωρίζουμε;
Άντε ρε πάτε να κρυφθείτε σε καμιά σπηλιά, γιατί ο λαός δεν θα σας πάρει αυτή τη φορά με τις σάπιες τομάτες και τα γιαούρτια μιας και αυτά κοστίζουν, αλλά με βρεγμένες σανίδες και μπαστούνια θα σας φουλτακιάσει τα πισινάδια σας.
Πάψτε ρε να μιλάτε για κρίση και άλλα φαιδρά, γιατί σας έχουμε γραμμένους κανονικά και δεν ακούμε λέξη από όσα λέτε, γιατί είστε ψευταράδες και δεν σας πιστεύουμε άλλο πια.
Σηκωθείτε και πάρτε δρόμο από εδώ και πάτε στου διαόλου τη μάνα και ακόμα παρά πέρα και αφήστε το λαό μας στην ησυχία του να τα βγάλει πέρα μόνος του. Θα τα καταφέρει πολύ καλύτερα, χωρίς τη δική σας συνδρομή. Τα έχετε κάνει μαντάρα. Δρόμο!

Νίκος Στεφανής
Κατερίνη