Παρασκευή 29 Ιανουαρίου 2010

Δεν πέρασε για τρίτη φορά ο προϋπολογισμός του δήμου Παραλίας. Αυτή τη φορά λόγω μη απαρτίας




Δεν ψηφίστηκε ο προϋπολογισμός του δήμου Παραλίας που ήρθε σήμερα προς ψήφιση για τρίτη συνεχόμενη φορά, αφού η μείζον και ελάσσων αντιπολίτευση ήταν απούσα μαζί με την "ομάδα των διαφωνούντων" που έχει αποχωρήσει από το συνδυασμό του δημάρχου Γιώργου Κεραμιδιώτη.Έτσι η συνεδρίαση αναβλήθηκε λόγω μη απαρτίας. Ορίσθηκε νέα έκτακτη συνεδρίαση τη Δευτέρα πάλι για το θέμα του προϋπολογισμού.

Δήλωση Γιώτη Αθανασιάδη

Ο πρώην αντιδήμαρχος Παραλίας Γιώτης Αθανασιάδης, τον οποίο συναντήσαμε μετά την αναβολή της συνεδρίασης, σε ερώτηση μας γιατί δεν παρέστη στη συνεδρίαση για τον προϋπολογισμό ούτε αυτός, ούτε οι σύμβουλοι που προέρχονται από το συνδυασμό του δημάρχου (Κουθουρίδης, Χαρισσόπουλος, Φωτόπουλος ) δήλωσε τα εξής :

"Δεν προσήλθαμε διότι ο δήμαρχος μας εξαπάτησε, αφού είχε υποσχεθεί ότι θα μας παρέδιδε την κίνηση των λογαριασμών από τις καταθέσεις του δήμου πριν τη συνεδρίαση του προϋπολογισμού, πράγμα που δεν έγινε για άλλη μια φορά. Αν θέλει ο δήμαρχος να προσέλθουμε στη συνεδρίαση για τον προϋπολογισμό, ας μας δώσει πρώτα αναλυτικά την κίνηση των λογαριασμών από τις καταθέσεις, όπως έχει ζητήσει και γραπτώς πριν από λίγες μέρες ο πρώην πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Γιώργος Κουθουρίδης".