Τρίτη 26 Ιανουαρίου 2010

Σύλληψη δημοτικού υπαλλήλου, για εμπορία ναρκωτικών!

Για εμπορία ναρκωτικών ουσιών διώκεται ένας 39χρονος, υπάλληλος Δήμου της Μαγνησίας, καθώς σε έλεγχο που έγινε το βράδυ της Κυριακής στο σπίτι του βρέθηκε να κατέχει 554 δόσεις ηρωίνης, χασίς, κοκαΐνη και ναρκωτικά χάπια.
Σύμφωνα με την Αστυνομία, στις 21.15 της Κυριακής στο Βόλο, αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών συνέλαβαν έναν 39χρονο, κάτοικο Βόλου, Δημοτικό υπάλληλο, γιατί σε νομότυπη έρευνα στο σπίτι του, βρέθηκε να κατέχει μια ποσότητα ηρωίνης βάρους 55,4 γραμ., δύο ποσότητες χασίς βάρους 155 γραμ., μια ποσότητα κοκαΐνης 0,4 γραμ. πέντε χάπια του ναρκωτικού φαρμάκου Lexotanil και δήυο χάπια Hipnosedon.
Οι αστυνομικοί κατάσχεσαν τα ναρκωτικά και ένα κινητό τηλέφωνο με την κάρτα SIM, ως μέσο διευκόλυνσης στη διακίνηση των ναρκωτικών.
Σημειώνεται ότι ο Δημοτικός υπάλληλος έχει απασχολήσει και στο παρελθόν την Αστυνομία, ενώ έχει συλληφθεί ξανά για χρήση και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών.

Μικροπωλητής
Εξάλλου, στις 21.30 την Κυριακή, στο 4ο χλμ. της επαρχιακής οδού Βόλου - Τσαγκαράδας, αστυνομικοί της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (ΟΠΚΕ) συνέλαβαν έναν 32χρονο, μικροπωλητή, κάτοικο Ν. Ιωνίας, γιατί σε αστυνομικό έλεγχο κατελήφθη να κατέχει ποσότητα χασίς 1,9 γραμμαρίων, η οποία και κατασχέθηκε.
Και στις δύο περιπτώσεις οι δράστες, με τις σε βάρος τους δικογραφίες, οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα.
Από την εφημερίδα Μαγνησία