Δευτέρα 18 Ιανουαρίου 2010

Επιστολή Τ.Ο. ΠΑΣΟΚ ΠΙΕΡΙΩΝ προς βουλευτές ΠΑΣΟΚ Πιερίας και ΝΕ ΠΑΣΟΚ Πιερίας

http://5minpolitics.files.wordpress.com/2008/07/pasok.jpg


ΠΡΟΣ

Βουλευτές ΠΑΣΟΚ Νομού Πιερίας κ. Αμοιρίδη Ιωάννη, κ. Παπαγεωργίου Αθανάσιο, κ. Μίχου Μαρία.

Την Νομαρχιακή επιτροπή ΠΑΣΟΚ Πιερίας (Κοινοποίηση σε όλα τα μέλη)

Ρητίνη 19 Ιανουαρίου 2010

Αξιότιμοι κ.κ Βουλευτές, σύντροφοι της Νομαρχιακής επιτροπής.

Την Κυριακή 17 Ιανουαρίου 2010 συνεδρίασε η Τ.Ο ΠΑΣΟΚ Πιερίων με μοναδικό θέμα συζητήσεως το σχέδιο Καλλικράτης.

Στην συνεδρίαση ήταν έντονος ο προβληματισμός και η οργή από τις συζητήσεις στις τελευταίες συνεδριάσεις της Ν.Ε ΠΑΣΟΚ Πιερίας, για την οριοθέτηση των νέων δήμων χωρίς να έχει κληθεί καμία από τις τοπικές οργανώσεις.

Σε αυτές τις συνεδριάσεις όπως μάθαμε από τις δηλώσεις πολλών από εσάς στα τοπικά Μ.Μ.Ε η ορεινή Πιερία και δη ο δήμος Πιερίων για άλλη μια φορά αντιμετωπίζετε σαν ο λεπρός συγγενής που σας χαλάει την μόστρα.

Δεν πέρασε μεγάλο χρονικό διάστημα από τις εξαγγελίες και τις δεσμεύσεις των περισσότερων από εσάς για αγώνες που θα αποσκοπούν στην ανάπτυξη της ορεινής Πιερίας. Δυστυχώς με την πρώτη ευκαιρία αυτοδιαψεύδεστε.

Θα πρέπει να καταλάβετε πολύ καλά ότι ο Δήμος Πιερίων και οι δημότες του δεν θα θυσιαστούν και δεν θα καταδικαστούν στον βωμό των προσωπικών σας φιλοδοξιών. Δεν θα επιτρέψουμε σε κανέναν, όποιος και αν είναι αυτός, όσο ψηλά και αν βρίσκετε, να αποφασίσει για εμάς χωρίς εμάς.

Σας καλούμε λοιπόν στην επόμενη συνεδρίαση της Τ.Ο ΠΑΣΟΚ ΠΙΕΡΙΩΝ που έχει οριστεί για την Κυριακή 31 Ιανουαρίου 2010 και ώρα 12 μ.μ στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων στη Ρητίνη.

Σας προσκαλούμε να παραβρεθείτε, να διατυπώσετε τις απόψεις και τις προτάσεις σας αλλά και για να αναλάβετε τις ευθύνες σας απέναντι στο μέλλον αυτού του τόπου και στους ανθρώπους που σας στήριξαν.

ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΠΡΟΣΩΠΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΣΥΜΒΑΔΙΖΕΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΜΑΣ.


Η Τ.Ο ΠΑΣΟΚ ΠΙΕΡΙΩΝ