Παρασκευή 19 Φεβρουαρίου 2010

Ο Κιλτίδης επέβαλε κάλπη για Τασούλα...

Σε μια μικρή διαδικαστική περιπέτεια εξελίχτηκε η εκλογή του Κώστα Τασούλα ως γραμματέα της Κ.Ο. της Ν.Δ. Ο γραμματέας εξελέγη τελικά με 82 ψήφους υπέρ, 5 λευκά και 2 άκυρα, αποτέλεσμα που επιβεβαιώνει ότι ο έλεγχος της Κ.Ο. της Ν.Δ. από την Ντόρα Μπακογιάννη δεν είναι πια παρά μια ψευδαίσθηση…
Όπως που έχει πει ο μικροβιολόγος Τσιάρας κάθε υγιής οργανισμός έχει και τα λευκά του” είπε ο Κώστας Τασούλας υποδεχόμενος το θετικό αποτέλεσμα. Είχε προηγηθεί μια μικρή περιπέτεια. Αφορμή η παρέμβαση του βουλευτή Κώστα Κιλτίδη, στενού πολτικού φίλου της Ντόρας Μπακογιάννη, ο οποίος διατύπωσε ένσταση με την εκλογή δια βοής και εξαπέλυσε κριτική στην ηγεσία της ΝΔ για καταπάτηση του κανονισμού τόσο για τον νέο γραμματέα της Κ.Ο. όσο και για τους τομεάρχες (που ορίσθηκαν από τον κ. Σαμαρά και δεν εκλέχθηκαν).
Ο πρόεδρος της Ν.Δ. είχε εξ αρχής δηλώσει ότι η εκλογή θα γινόταν με κάλπη, στο ξεκίνημα όμως της διαδικασίας, σήμερα, ο Βύρων Πολύδωρας, επίσης προσκείμενος στην Ντόρα Μπακογιάννη, ζήτησε να αποφευχθεί η ταλαιπωρία και να γίνει η εκλογιή δια βοής, εφόσον υπάρχει μόνο ένας υποψήφιος. Ο Αντώνης Σαμαράς το αποδέχτηκε, λέγοντας ότι αν υπάρχει έστω και ένας βουλευτής της Ν.Δ. που να διαφωνεί, θα στηθεί κάλπη. Εκεί ήρθε η ώρα του Κιλτίδη!
Ο Αντώνης Σαμαράς φέρεται έντονα ενοχλημένος από την όλη ιστορία την οποία συνεργάτες του θεωρούν “στημένη”!