Πέμπτη 11 Φεβρουαρίου 2010

"ΣΚΗΝΕΣ ΑΠΕΙΡΟΥ ΚΑΛΛΟΥΣ" ΧΘΕΣ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΠΑΡΑΛΙΑΣ ΠΙΕΡΙΑΣ ΜΕ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΗ ΤΟΝ "ΔΗΜΑΡΧΟ ΜΕΙΟΨΗΦΙΑΣ"







"Σκηνές απείρου κάλλους" διαδραματίσθηκαν χθες το βράδυ στο δημαρχείο του δήμου Παραλίας στην Καλλιθέα με πρωταγωνιστή τον δήμαρχο... μειοψηφίας Κεραμιδιώτη. Ο Κεραμιδιώτης είχε οργανώσει συνεδρίαση με την ομάδα των έξι συμβούλων που έχουν απομείνει στο συνδυασμό του σε σύνολο δεκαεφτά που διαθέτει το δημοτικό συμβούλιο, στην οποία είχε καλέσει ορισμένους δημοσιογράφους και εκδότες. Η χρήση της αίθουσας του δημοτικού συμβουλίου από τον Κεραμιδιώτη για συνεδρίαση κεκλεισμένων των θυρών ήταν παράνομη, αφού χρειάζεται προηγούμενη απόφαση της πλειοψηφίας του σώματος, κάτι που δεν υπήρχε.
Στο ξεκίνημα της συνεδρίασης υπήρξε αντίδραση από τους συμβούλους του Κεραμιδιώτη για την ύπαρξη δημοσιογράφων σε αυτήν και ζήτησαν την αποχώρηση τους, αλλά "ο δήμαρχος της μειοψηφίας" δεν δέχτηκε το αίτημα τους.
Όταν πληροφορήθηκαν ότι στο δημαρχείο γίνεται συνεδρίαση με παρόντες και δημοσιογράφους έσπευσαν και ο εκδότης της εφημερίδας "ΑΡΓΩ" Γιάννης Μυρωτής με το δημοσιογράφο Αποστόλη Λέινα. Μόλις τους αντίκρυσε ο Κεραμιδιώτης σε έξαλλο ύφος και ωρυόμενος στην κυριολεξία ζήτησε να αποχωρήσουν από την αίθουσα και αφού τους έβγαλε έξω από το δημαρχείο, κλείδωσε και την πόρτα!

ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ - "ΦΥΓΕ ΑΠΟ ΔΩ ΜΗ ΣΟΥ ΔΩΣΩ ΚΑΜΙΑ"
"ΕΙΣΑΙ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ"

Μετά από λίγο κατέφτασε στο δημαρχείο ο δημοτικός σύμβουλος Γιώτης Αθανασιάδης και κλήθηκε και η αστυνομία για να ανοίξει η πόρτα του δημαρχείου. Οι αστυνομικοί κάλεσαν τον δήμαρχο να δώσει εξηγήσεις για την όλη κατάσταση.
Όταν ο κ. Αθανασιάδης είπε στον δήμαρχο ότι το δημαρχείο δεν είναι τσιφλίκι του πατέρα του και δεν μπορεί να βγάζει από την αίθουσα όσους δημοσιογράφους δεν του είναι αρεστοί, αυτός προκάλεσε επεισόδιο εις βάρος του Γιώτη Αθανασιάδη, εξυβρίζοντας τον χυδαία και απειλώντας τον με βιαιοπραγία, λέγοντας επί λέξει " Μη σε γ....ω ... Φύγε από δω, μη σου δώσω καμία". Αμέσως μετά ήρθαν ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης κ. Αλμπάνης με τον επικεφαλής της ελάσσονος αντιπολίτευσης κ. Κήπου και ζήτησαν εξηγήσεις από τον Κεραμιδιώτη για την αποβολή των δύο δημοσιογράφων από την αίθουσα. Δημιουργήθηκε πανζουρλισμός και ο δήμαρχος με προκλητικό ύφος είπε στον κ. Κήπου : "Τί καραγκιοζιλίκια είναι αυτά;" για να λάβει την απάντηση του Βαγγέλη Κήπου : "Καραγκιόζης είσαι και φαίνεσαι!".
Στο τέλος ο δήμαρχος κάλεσε και τους επικεφαλής της αντιπολίτευσης να απομακρυνθούν και αυτοί από την αίθουσα και να κάνουν ένσταση!
Αυτή είναι η τραγική κατάντια στην οποία έχει περιέλθει ο δήμος Παραλίας με έναν δήμαρχο μειοψηφίας που έχει χάσει τον έλεγχο εδώ και καιρό και τους δημότες να αγωνιούν με όλα αυτα τα τραγελαφικά που διαδραματίζονται στην περιοχή τους.