Κυριακή 28 Μαρτίου 2010

Με μεγάλη επιτυχία το 7ο διεθνές τουρνουά Τζούντο στο Λιτόχωρο






Με επιτυχία στέφθηκε η μεγάλη αθλητική συνάντηση στο στάδιο "Πύρρος Δήμας" του Λιτοχώρου που οργάνωσε ο τοπικός αθλητικός σύλλογος "Μύτικας" με τη στήριξη του Δήμου με τη διεξαγωγή επί διημέρου του 7ου διεθνούς τουρνουά Τζούντο, στο οποίο συμμετείχαν αθλητές από την Ελλάδα και από πολλές ξένες χώρες.
Ο πρόεδρος του σταδίου και δημοτικός σύμβουλος δήμου Λιτοχώρου Γιώργος Γραμματόσης είπε για το μεγάλο αυτό αθλητικό γεγονός που διεξήχθη στην περιοχή μας :
"Φιλοξενούμε εδώ στο Λιτόχωρο για έβδομη συνεχή χρονιά το διεθνές τουρνουά τζούντο στο οποίο συμμετέχουν αθλητές από όλο τον κόσμο. Εμείς ως δήμος στηρίζουμε με κάθε μέσο αυτή τη σημαντική αθλητική συνάντηση, όπου φέτος ήρθαν πάνω από εξακόσιοι αθλητές μαζί με τις οικογένειες τους και έχουν γεμίσει όλα τα ξενοδοχεία της περιοχής, γεγονός που αποτελεί και σημαντική ενίσχυση της τοπικής αγοράς σε μια εποχή οικονομικής κρίσης.
Όλες οι αθλητικές συναντήσεις που γίνονται στο Λιτόχωρο στέφονται με μεγάλη επιτυχία και έχουν ανεβάσει σημαντικά το αθλητικό επίπεδο στην περιοχή μας, για αυτό και στοχεύουμε στο μέλλον σε ακόμα υψηλότερες αθλητικές συναντήσεις".