Τετάρτη 28 Απριλίου 2010

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ σήμερα στις 6 το απόγευμα στη διασταύρωση Ζαλλόγου και Κίτρους στην Κατερίνη


Αφήστε τη γειτονιά μας στην ησυχία της!


Αγαπητοί γείτονες, αγαπητοί συμπολίτες,

Ο Δήμος Κατερίνης έχει σχεδιάσει και προτίθεται να κατασκευάσει άλλον ένα κυκλικό κόμβο στη γειτονιά μας. Στη διασταύρωση Ζαλόγγου- Κίτρους έχουν ήδη τοποθετηθεί τα σημάδια και εντός λίγων ημερών θα ξεκινήσει η κατασκευή του έργου.

Εμείς, οι κάτοικοι της περιοχής, είμαστε ανάστατοι και τα σχέδια της δημοτικής αρχής μας ανησυχούν σοβαρά, επειδή θα υποβαθμίσουν την ήρεμη γειτονιά μας και την ποιότητα της καθημερινής μας ζωής. Διαφωνούμε με το έργο αυτό και εκφράζουμε την αγανάκτησή μας γιατί γίνεται υποτίθεται για εμάς, όμως εμάς, δεν μας ρώτησε κανείς! Ήρθαν, σημάδεψαν το δρόμο και τα σημεία που θα σκάψουν και έτσι πληροφορηθήκαμε τις προθέσεις και τα σχέδια της δημοτικής μας αρχής. Ο κόμβος και ο νέος δρόμος κόβουν το παρκάκι μας, αφαιρούν σημαντικό μέρος από τις αυλές μας, τα αυτοκίνητα θα περνάνε πλέον ξυστά από τις εισόδους των σπιτιών μας και, όλα αυτά τα μαθαίνουμε τώρα, τελευταία στιγμή, στο παρά πέντε.

Εμείς, οι υπογράφοντες την παρούσα επιστολή, καλούμε όλους τους κατοίκους της περιοχής να βρίσκονται σήμερα Τετάρτη 28 Απριλίου 2010 στις 18:00 το απόγευμα στο παρκάκι της γειτονιάς μας, στη διασταύρωση Ζαλόγγου- Κίτρους. Επίσης, καλούμε και τον Δήμαρχο της πόλης κ. Σάββα Χιονίδη να τιμήσει με την παρουσία του τη συγκέντρωση των ενεργών πολιτών της περιοχής, οι οποίοι δηλώνουν άγνοια για τα σχέδια της Δημοτικής Αρχής.