Παρασκευή 30 Απριλίου 2010

ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΡΕΙΝΟ ΔΗΜΟ ΠΙΕΡΙΑΣ

http://3.bp.blogspot.com/_AnFxaR_g4Ic/SuhRA6ExBGI/AAAAAAAAFOc/Skiv7w9zQcs/s400/DSC06758.JPGΟ δήμος Πέτρας πληροί όλες τις προϋποθέσεις για να αποτελέσει και από μόνος του τον νέο ορεινό δήμο Πιερίας, όπου αναφέρει το σχέδιο "Καλλικράτης" ως κατώτερο όριο πληθυσμού τις 2000 κατοίκους για τους ορεινούς δήμους. Αν θέλουν τόσο πολύ κάποιοι από τον δήμο Πιερίων, να πάνε με την Κατερίνη με γεια τους και χαρά τους.
Ο δικός μας δήμος τα πάει πολύ καλά στην ανάπτυξη και πληρεί όλες τις προϋποθέσεις που θέτει το σχέδιο ¨Καλλικράτης" για να αποτελέσει τον νέο ορεινό δήμο (ορεινότητα περιοχών κατά 60% κ.λ.π) και να τύχει των προνομιακών μεταχειρίσεων και της ιδιαίτερης εύνοιας που παρέχει το νομοσχέδιο.
Ας πάψουν να αναμειγνύονται στα εσωτερικά του δήμου μας ο νομάρχης, ο Χιονίδης και δημοτικοί σύμβουλοι της Κατερίνης. Ας κοιτάξουν τα του οίκου τους. Την είδαμε και τη δική τους "ανάπτυξη" πως την εννοούν και καλλίτερα από όλους τη γνωρίζει ο λαός της Πιερίας και της Κατερίνης που την έχει υποστεί στο πετσί του.
Είμαστε αναπτυγμένος δήμος και δεν θέλουμε τη δική σας "ανάπτυξη".


Κάτοικοι Φωτεινών
Δήμος Πέτρας