Παρασκευή 9 Απριλίου 2010

Δήλωση για τον Καλλικράτη


ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΗ


Το μεγαλόπνοο Σχέδιο της Κυβέρνησης Γ. Παπανδρέου για την διοικητική αναδιάρθρωση της χώρας για να υλοποιηθεί χρειάζεται πολιτική βούληση και γενναία χρηματοδότηση, υποδομές και αλλαγή, κατάργηση της μικροκομματικής νοοτροπίας, προς όφελος των τοπικών κοινωνιών η Τ.Α δεν χρειάζεται την κηδεμονία και το ΄΄ Μανατζάρισμα ΄΄ των βουλευτών που ενδιαφέρονται για την πολιτική επιβίωση τους και να

΄΄μανιπολάρουν ΄΄ τους πολίτες, που επιδοκιμάζουν τέτοιες ρηξικέλευθες τομές που δεν τόλμησε η διακυβέρνηση Κ. Καραμανλή.

Στους νέους μεγαλύτερους μητροπολιτικούς Δήμους πρέπει να αναδεχθούν άφθαρτοι, μαχητικοί, αδέσμευτοι πολιτικοί που θα υπηρετήσουν τον θεσμό, αργήσαμε δεκαετίες να αναμορφώσουμε τον διοικητικό χάρτη της Ελλάδας που πάσχει από τον αθηνοκετρισμό και τον φεουδαρχισμό μικροδημάρχων.

Αν ο νέος αρχηγός της Ν.Δ Αντ. Σαμαράς δεν εκδιώξει και δεν διαγράψει τους αμαρτήσαντες υπουργούς της Ν.Δ που κηλίδωσαν την παράταξη και δεν τίμησαν την εμπιστοσύνη του πρ. Πρωθυπουργού, πλην όμως χαίρουν ατιμωρησίας, ως στέλεχος του ΛΑ.Ο.Σ αποκλείω οποιαδήποτε συνεργασία, αντιβαίνει στην ηθική μου.


Βασίλης Νουλέζας

Δικηγόρος Πολιτευτής ΛΑ.Ο.Σ