Παρασκευή 2 Απριλίου 2010

Νεο σκάνδαλο : η Μπουμπουλίνα της Θράκης στο ΚΕΚΑΜΕΑ


Νεο σκάνδαλο : η Μπουμπουλίνα της Θράκης στο ΚΕΚΑΜΕΑ


H Μπουμπουλίνα της Θράκης ή ένδοξη συντρόφισσα (όπως την αποκαλούν οι φίλοι της στο facebook) αναλαμβάνει διοικητής στο Κέντρο Εκπαίδευσης Κοινωνικής Υποστήριξης Κατάρτισης Ατόμων με Αναπηρίες Ροδόπης (ΚΕΚΑΜΕΑ).

Επάγγελμα Νοικοκυρά , το μόνο της προσόν να προσκολλάται στην εκάστοτε εξουσία.

Eίναι η κλασική πρασινοφρουρός που ρουφιανεύει τους πάντες.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιώργος Πεταλωτής ξεπλήρωσε την «αφοσίωση» της κ. Νικολέτας Πετκίδου κατά την προεκλογική περίοδο με την θέση της προέδρου στο ΚΕΚΑΜΕΑ.

To open gov έγινε gov alla cart. Αλήθεια αν ο κύριος Παπανδρέου πιστεύει στην διαφάνεια ας δημοσιεύσουν τα βιογραφικά όσων έκαναν αίτηση στο ΚΕΚΑΜΕΑ, έτσι για να δούμε για ποια προσόντα της την επέλεξαν.

Παρατηρήστε το ήθος της και τον τρόπο με τον οποίο μιλάει στο Facebook (άλλη μια υπόθεση facebook που κανένα από τα σαΐνια του Παπανδρέου στο διαδίκτυο δεν είδαν)

«Ανήθικα, μικρόνοα, μισανθρωπάρια, που αντί μυαλού γεμάτο είναι το κρανίο σας, σαπρόφυτα... πόσο θάθελα να είσασταν στη θέση του δεκαπεντάχρονου... Ξεφτιλισμένοι ψευτοελληναράδες...»

«Μπα που να φας το κεφαλι σου, μωρη "Ευα Μπραουν", λυσαξες πια, παναθεμα τα τρισκαταρατα τα γονιδια σου...!!! Λυσαξες!!!»

Τι λέει για τον Παπουτσή : «ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ, ΧΑΛΙΦΗΔΕΣ...!!!!!!! ο ναρκισσιμός, η εγωπάθεια και η φιλοδοξία που τον διακατέχει, τον κάνουν υποχείριο του καθένα...»

Για τον Καραμανλή : «Τί ζητάτε Φρίτσιδες;;;; Να σας πουλήσουμε την Ακρόπολη και τα νησιά μας;;;;; Έχω κάτι καλύτερο για σας: Μια βίλλα στη Ραφήνα, με το περιεχόμενό της.... Θα αποκτήσετε αυτόματα, έναν δουλευταρά εργάτη, που θα νοικοκυρέψει την οικονομία σας!!!! Εχετε δικιο συντροφοι, που να το θρεψουν,το θρεφταρι! ουτε οι πολεμικες αποζημιωσεις δεν φτανουν! ισα ισα αντε και για τα παιχνιδια στο play stasion!οσο για την ιατροφαρμακευτικη περιθαλψη, Κατερινα, ουουουουου, τι να σου πω! με Ζαχοπουλειο διδακτορικο!!! οχι παιξε γελασε, ε...»

ΣΟΒΑΡΕΥΤΕΙΤΕ ΠΕΤΑΛΩΤΗΔΕΣ ΜΕ ΤΙΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΣΑΣ

Η επιλογή αυτή προσβάλει την νοημοσύνη μας, με τέτοιους τρόπους και με αυτό το ύφος θα διοικήσει το ΚΕΚΑΜΕΑ;

Α. Θεοχαρίδης