Κυριακή 20 Ιουνίου 2010

ΠΑΝΙΚΑΣ ΑΠΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗ : "ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΠΕΝΔΥΣΟΥΝ ΟΙ ΞΕΝΟΙ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΤΟΥΣ ΔΙΩΧΝΟΥΜΕ"






Στην Κατερίνη βρέθηκε σήμερα το μεσημέρι ο Παναγιώτης Ψωμιάδης στην εκδήλωση διαμαρτυρίας που διοργάνωσε στην "Εκάβη" ο Εμπορικός Σύλλογος Κατερίνης για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι έμποροι από την οικονομική κρίση και από τα δυσβάστακτα οικονομικά μέτρα της κυβέρνησης.
Στη συγκέντρωση τονίσθηκε με τα μελανότερα χρώματα η οικονομική κατάσταση που επικρατεί στην Πιερία και δόθηκε έμφαση στα σημαντικότερα προβλήματα, όπως οι μεγάλες τιμές των ενοικίων, το παρεμπόριο, τα κινέζικα καταστήματα κ.α.
Μιλώντας στην εκδήλωση ο κ. Ψωμιάδης εμφανίσθηκε υπερκομματικός και κατηγόρησε όλες τις κυβερνήσεις από το 1980 έως σήμερα ως υπαίτιες για την επικρατούσα κατάσταση.
Είπε χαρακτηριστικά ότι σοβαροί ξένοι επενδυτές θέλουν να επενδύσουν στη χώρα μας και εμείς με τη στάση μας τους διώχνουμε. Θέλουν να φτιάξουν λιμάνια, μαρίνες και να πραγματοποιήσουν ένα σωρό άλλες σοβαρές επενδύσεις που θα αποπλήρωναν και το χρέος των 300 δις ευρώ του ελληνικού κράτους και εμείς τους κλείνουμε την πόρτα είπε ο Νομάρχης Θεσσαλονίκης. 
 Στην εκδήλωση παρέστησαν μεταξύ άλλων οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ Πιερίας κ.κ. Γιάννης Αμοιρίδης, Θανάσης Παπαγεωργίου, Μαρία Μίχου και ο βουλευτής ΝΔ Πιερίας κ. Κώστας Κουκοδήμος, καθώς και ο πρώην υφυπουργός κ. Γιώργος Κωνσταντόπουλος.