Κυριακή 13 Ιουνίου 2010

ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΟΣ : "ΕΚΛΕΙΣΕ Ο ΚΥΚΛΟΣ ΜΟΥ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ - ΕΚΑΝΑ ΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ"






Ο δήμαρχος Δίου Γρηγόρης Παπαχρήστος ξεκαθάρισε σήμερα τη στάση του στα αυτοδιοικητικά, αφού δήλωσε ότι δεν θα κατεβεί για δήμαρχος, αλλά έχει ότι κάνει αίτηση προς το ΠΑΣΟΚ για αντιπεριφερειάρχης Πιερίας.


Πλαισιωμένος από τους συνεργάτες του συνδυασμού του ο δήμαρχος Δίου Γρηγόρης Παπαχρήστος παραχώρησε συνέντευξη τύπου στα τοπικά μέσα μαζικής ενημέρωσης σήμερα το μεσημέρι στο δημαρχείο στην Κονταριώτισσα.
Ο κ. Παπαχρήστος έκανε πρώτα μια αναδρομή των δώδεκα ετών από τότε που ξεκίνησε την πορεία του στην τοπική αυτοδιοίκηση, τέσσερα χρόνια ως αντιπολίτευση και οκτώ χρόνια στη διοίκηση του δήμου Δίου. Αναφέρθηκε σε όλους τους συνεργάτες του όλα αυτά τα χρόνια και τόνισε πως μπορεί μεν αυτός να συνεχίσει την αυτοδιοικητική του πορεία από την περιφέρεια, αλλά ότι η ομάδα και ο συνδυασμός έχουν συνοχή και συνέχεια και πως οι συνεργάτες του θα εξακολουθήσουν να δίνουν το "παρών" στα πλαίσια του νέου καλλικρατικού δήμου Δίου - Ολύμπου.
Ταυτοχρόνως υπήρχε και μια οθόνη στον τοίχο πίσω από τον δήμαρχο που έδειχνε την διαδρομή του συνδυασμού και μάλιστα ο δήμαρχος αστειεύτηκε κιόλας με τον εαυτό του όταν είπε : "Όπως με βλέπετε και στην οθόνη, όταν ξεκίνησα τότε στην τοπική αυτοδιοίκηση είχα μαύρα μαλλιά".
Κατόπιν απάντησε σε όλες τις ερωτήσεις που του έθεσαν οι δημοσιογράφοι, τους οποίους και ευχαρίστησε για τη συνεργασία που είχε μαζί τους όλα αυτά τα χρόνια.