Πέμπτη 17 Ιουνίου 2010

Σχετικά με δημοσίευμα στο blog σας για την Κ.Ε.ΠΟ Πιερίας,




Ονομάζομαι Θωμάς Παντζιάλας και είμαι μέλος στην Κ.Ε.ΠΟ. Πιερίας. Αναφέρθηκε κάποιος στον κ.Μακρίδη σχετικά ότι είναι πρόεδρος ΟΝΝΕΔ όπως ήμουν κ’ εγώ πρόεδρος σε τοπική οργάνωση της ΟΝΝΕΔ και συγκεκριμένα της ΟΝΝΕΔ ΘΕΙΑΣ ΑΝΑΛΗΨΕΩΣ.

Δεν κρύψαμε ποτέ την κομματική μας ταυτότητα και ούτε είπαμε ότι δεν υπήρξαμε ποτέ μέλη μιας κομματικής οργάνωσης. Αντίθετα γνωρίζουμε τα προβλήματα της σημερινής κοινωνίας και με την συνεργασία όλων αυτών των εθελοντικών ομάδων θέλουμε να συμβάλουμε κ’ εμείς προσωπικά στο έργο αυτό, της βοήθειας και της συμμετοχής στα κοινά χωρίς την κομματική ταυτότητα. Ελπίζουμε πως η Κίνηση αυτή θα μας ανοίξει πόρτες οι οποίες λόγω κομματικής ταυτότητας δεν στήριξαν την κοινωνική πολιτική μας τόσο καιρό.

Επειδή δεν διαφημίσαμε τόσα χρόνια το κοινωνικό έργο που προσφέραμε, δεν σημαίνει πως δεν το πράξαμε, τις κοινωνικές ομάδες που τις βοηθήσαμε το κάναμε με γνώμονα το κοινωνικό συμφέρον και όχι το προσωπικό και χωρίς την στήριξη πολιτικών προσώπων του Νομού μας.

Ο φίλος “Κατερινιώτης” καλώς θέτει τα ερωτήματα του, αλλά αν είχε παραβρεθεί στην χθεσινή μας συνάντηση, θα έβλεπε και άλλα πρόσωπα μη κομματικά.

Το αν κάποιος βλέπει Οννεδίτες στην ομάδα αυτή, ίσως να μην έχει καταλάβει την αποστροφή μας από κόμματα και θέλουμε να συμβάλουμε με άλλο τρόπο, μη πολιτικό στην κοινωνία μας. Μπορούμε, το θέλουμε, το κάνουμε και ζητούμε την συμμετοχή κι άλλων προσώπων και άλλων εθελοντικών ομάδων στο να δημιουργήσουμε μια καλύτερη κοινωνία από “πολίτες για πολίτες”.

Γι’ αυτό φίλε “Κατερινιώτη”, αν ανήκεις σε κάποια εθελοντική ομάδα στον Νομό μας, σε καλώ προσωπικά να βρεθούμε και να λύσουμε τις όποιες απορίες έχεις σχετικά με την Κ.Ε.ΠΟ Πιερίας και να συνεργαστούμε για το καλό όλων μας.