Σάββατο 3 Ιουλίου 2010

Σ. Χιονίδης: "Όχι" στο χρίσμα !!! Την πρόθεσή του να μην ζητήσει το χρίσμα του υποψηφίου δημάρχου της Νέας Δημοκρατίας, αλλά τη στήριξη όλων των κομμάτων στις προσεχείς εκλογές της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, ανακοίνωσε ο Σάββας Χιονίδης!




Υπερκομματικός ο κ. Χιονίδης. Δεν έχει ανάγκη το χρίσμα από την Νέα Δημοκρατία. Στις εκλογές της 14ης Νοέμβρη έχει ανάγκη από την στήριξη όλων των κομμάτων. Αμάν τι ήταν κι αυτό!
Ξέχασε προφανώς πως στις προηγούμενες εκλογές της Τοπικής Αυτοδιοίκησης  ότι έτρεχε στους βουλευτές της Ν. Δημοκρατίας ζητώντας υποψηφίους "άλογα"  για το ψηφοδέλτιο του από τον κάθε Βουλευτή. Τρεις ήταν οι Βουλευτές τότε για να μην ξεχνιόμαστε.
Τώρα που η Ν. Δημοκρατία έχει ανάγκη για γαλάζιους Δήμους ο κ. Χιονίδης δεν έχει ανάγκη το χρίσμα. Για να μην τον αδικήσουμε όμως λέει πως έχει την στήριξη από την Ν.Δ. Είναι δηλαδή αρκετά Γαλάζιος, λίγο πράσινος, λίγο κόκκινος, λίγο εμπριμέ ή λίγο απ όλα ή το σίγουρο όχι 100% Γαλάζιος;
Υποθετικό σενάριο ή μελέτη περίπτωσης. Η Ν.Δ. δίνει το χρίσμα σε κάποιον άλλον δημότη για Δήμαρχο και τραβά από το συνδυασμό του κ. Χιονίδη όλα τα δικά της "άλογα" τα οποία απαρτίζουν το καινούργιο ψηφοδέλτιο. Θα εκλεγεί σ αυτήν την περίπτωση ο κ. Χιονίδης ή όχι; Σίγουρα όχι! Γιατί δεν κατεβαίνει ως Ανεξάρτητος Δήμαρχος; Και επειδή πάντα υπάρχει συνέχεια, αν θελήσει κάποτε να βάλει υποψηφιότητα για βουλευτής από ποιό κόμμα θα ζητήσει χρίσμα, από το εμπριμέ;
Α, και για να μην ξεχνιόμαστε, Δήμαρχε μείωσε λίγο τις αποδοχές των προέδρων και αντιπροέδρων σου από 1500Ε σε 300Ε και από 500Ε σε 100 , σε περίοδο κρίσης ή καλύτερα ελεγχόμενης χρεωκοπίας βρίσκεται η Χώρα μας. Για να προσφέρουν έβαλαν υποψηφιότητα, ας προσφέρουν τώρα και μ αυτόν τον τρόπο. Για να δούμε την αίσθηση της "αυτοθυσίας" τους!!!


Προβληματισμένος Νεοδημοκράτης - αλλεργικός στο Εμπριμέ - Stagier των 700 Euro - 30χρονος