Πέμπτη 8 Ιουλίου 2010

Νέες Διεθνείς Επιτυχίες για την Ακαδημία ΓΙΩΤΣΑ.








Οι υπέροχοι JUNIOR (γεννηθέντες 1999-2000), της Ακαδημίας ΓΙΩΤΣΑ έδρασαν και πάλι – αυτή τη φορά στην Ιταλία, όπου και κατέκτησαν την πρώτη θέση στο Διεθνές Τουρνουά Italy Trophy 2010 στο Riccione.
Παρουσιάζοντας αξιοζήλευτη ποδοσφαιρική νοοτροπία και ωριμότητα – στοιχεία που διακρίνουν άλλωστε τον τρόπο ανάπτυξης των ταλέντων της Ακαδημίας ΓΙΩΤΣΑ – κατάφεραν να εντυπωσιάσουν άπαντες στην Ιταλία και να κερδίσουν το αυθόρμητο χειροκρότημα της κερκίδας από φίλους και αντιπάλους.
Στους έξι συνολικά αγώνες που έδωσαν οι 11χρονοι του Στέργιου Γιώτσα πέτυχαν ισάριθμες νίκες με επιβλητικά σκορ, εναντίον αντιπάλων από την Ρωσία, την Ιταλία, την Ουκρανία και τη Μάλτα.
Πρώτος Σκόρερ του Τουρνουά αναδείχθηκε ο Βαγγέλης Δαδάκος (πέτυχε τα 12 από τα 31 γκολ της ομάδος του), ενώ το παθητικό της Ακαδημίας στους έξι αγώνες, ήταν μόνο έξι γκολ.
Περισσότερα για την οκταήμερη περιοδεία της Ακαδημίας ΓΙΩΤΣΑ στα γήπεδα της Βορειοδυτικής Αδριατικής και τις επιτυχίες τόσο των 11χρονων όσο και των 13χρονων, θα έχουμε την ευκαιρία να σας παρουσιάσουμε τις επόμενες ημέρες.