Κυριακή 4 Ιουλίου 2010

ΞΕΚΙΝΟΥΝ ΟΙ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΑΓΡΟΤΩΝ ΑΠΟ ΑΥΡΙΟ



https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjDbTGL12LCL8aF6CPmSLf7UMmc4FG7i2IiUU3S29UJO62EpJK2egfocIYx1_mCCMIObPGdfgZvsJ77IelEPdqo8ZXDd3IL0bhTgPQRnnuBhCz-TNaYGAvwLeAPF84RCFAO2wMicJtMPNUr/
ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΗ αποχώρησε η Συντονιστική Επιτροπή Αγροτικών Συλλόγων Ν.Πέλλας, Ημαθίας και Λάρισας από την εξάωρη χωρίς ουσία, προκαθορισμένη σύσκεψη της 24ης Ιούνη 2010 στο Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης, όπου παραβρέθηκαν και εκπρόσωποι βιομηχάνων, με πρώτο και φλέγον θέμα την τιμή του συμπυρήνου ροδάκινου...
...Στη δεύτερη κατά σειρά και τελεσίγραφα τελική σύσκεψη από τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης για τον καθορισμό της τιμής, ακόμη μια φορά οι εκπρόσωποι των βιομηχάνων αρνήθηκαν να τιμολογήσουν το συγκεκριμένο προϊόν.

Παρομοίως, από την πλευρά του Υπ. Αγρ. Αν. και Τρ υπήρξε μια χαλαρή αντιμετώπιση του προβλήματος καθώς δεν άσκησε κανενός είδους πίεση προς την κατεύθυνση αυτή.

Ακολούθησε σύσκεψη των αγροτικών συλλόγων Πέλλας Ημαθίας και Λάρισας στις 28-6-2010 και αποφασίστηκαν ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ.
Καλούμε την Δευτέρα 5-7-2010 και ώρα 11 π.μ. όλους τους παραγωγούς του Νομού να προσέλθουν με τα αγροτικά τους αυτοκίνητα στον κόμβο Μαυροβουνίου για να ξεκινήσει πορεία διαμαρτυρίας προς την Νομαρχία και προσωρινό αποκλεισμό αυτής.

Δεν ξεπουλάμε την παραγωγή μας

Δεν θέλουμε κοροϊδίες και εμπαιγμούς

Ο περσινός εφιάλτης, ΟΧΙ ΞΑΝΑ, ΠΟΤΕ

ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΡΟΤΙΚΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ Ν. ΠΕΛΛΑΣ