Πέμπτη 12 Αυγούστου 2010

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Ν.Ο ΠΙΕΡΙΑΣ ΤΗΣ ΚΝΕ





Με επιτυχία ολοκληρώθηκαν το Σάββατο 31 Ιούλη οι διήμερες εκδηλώσεις της ΚΝΕ στα πλαίσια του 36ου Φεστιβάλ ΚΝΕ – Οδηγητή που πραγματοποιήθηκαν στο αμφιθέατρο του πάρκου Κατερίνης.
Εκατοντάδες νέοι αλλά και άνθρωποι όλων των ηλικιών επισκέφθηκαν το χώρο του φεστιβάλ και συμμετείχαν στις διάφορες εκδηλώσεις του. Το φεστιβάλ κατάφερε να αναδείξει το κύριο. Την αγωνιστική λαϊκή νεολαιίστικη συσπείρωση με την πολιτιστική δημιουργία που θα βοηθήσει στην αναζωογόνηση του εργατικού λαϊκού κινήματος, θα φέρει αέρα λαϊκής αισιοδοξίας και θα δώσει τη δυνατότητα ο λαός να αναχαιτίσει αντιδραστικά, αντεργατικά, αντιλαϊκά μέτρα και θα ανοίγει δρόμο για τη λαϊκή προοπτική.
Η ανυπόταχτη αγωνιστική στάση ζωής απέναντι στις κυνικές, απάνθρωπες πολιτικές της τρόικας( Ε.Ε- ΔΝΤ- ΕΚΤ ) που υπηρετούν με ευλάβεια ΠΑΣΟΚ, ΛΑΟΣ αλλά και η ΝΔ για λογαριασμό της πλουτοκρατίας πρέπει να κυριαρχήσει το επόμενο διάστημα, μέσα από την συμμετοχή σε ενωτικούς, ταξικούς, λαϊκούς αγώνες που πρέπει να μαζικοποιηθούν και με όρους κινήματος και κοινωνικής συμμαχίας να αναδείξουν τον άλλο δρόμο ανάπτυξης που έχει ανάγκη ο λαός και η νεολαία.
Η ΚΝΕ ευχαριστεί και τους δεκάδες ντόπιους καλλιτέχνες που συμμετείχαν με μεράκι και όρεξη και βοήθησαν στην πολυθεματικότητα του φεστιβάλ. Ραντεβού στους δρόμους του αγώνα με στόχο μία κοινωνία χωρίς εκμετάλλευση ανθρώπου από άνθρωπο.


Ν.Ο ΠΙΕΡΙΑΣ ΤΗΣ ΚΝΕ