Κυριακή 1 Αυγούστου 2010

Ο ΑΓΓΕΛΟΣ ΑΓΓΕΛΙΔΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΤΩΝ ΠΡΟΕΔΡΩΝ ΣΤΗ ΒΟΡΕΙΑ ΠΙΕΡΙΑ

¨ θετικό βήμα και αισιόδοξη κίνηση ¨
      χαρακτήρισε το ΚΙΝΗΜΑ ΤΩΝ ΠΡΟΕΔΡΩΝ στη Βόρεια Πιερία
     ο  Αγγελος Αγγελίδης (τ  Δημοτικός Σύμβουλος Αιγινίου).
 
Θετικό βήμα και αισιόδοξη κίνηση χαρακτήρισε το ΚΙΝΗΜΑ ΤΩΝ ΠΡΟΕΔΡΩΝ στη Βόρεια Πιερία ο  κ Αγγελος Αγγελίδης (τέως Δημοτικός Σύμβουλος Αιγινίου), ο οποίος δήλωσε τα εξής :
"Η Τοπική Αυτοδιοίκηση πέρασε και περνάει δοκιμασίες και κρίση. Ο ¨ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ¨ που έρχεται θα έχει πολλές θετικές προκλήσεις αλλά και πολλές ουσιαστικές δυσκολίες. Γι΄ αυτό είναι σαφές και προκα-θορισμένο ότι η αντιμετώπιση όλων των διαφαινόμενων δυσκολιών τόσο στην αρχή όσο και στην πορεία του ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ  θα απαιτεί την συνεργασία πολιτών έντιμων, δημιουργικών και αυστηρά έμπειρων.
Θα πρέπει να αποθαρρυνθούν οι άνθρωποι εκείνοι που περι-στασιακά θέλουν να παίξουν με τους θεσμούς και να δοκιμάσουν την τύχη τους ή να εξασφαλίσουν μια θητεία αμειβόμενης θέσης αιρετού ή ακόμη να προωθηθούν μέσα από Κομματικούς Μηχανισμούς για τους γνωστούς μετέπειτα λόγους.  
Επειδή ¨η αρχή είναι  το ήμισυ του παντός¨  ιδιαίτερα θα πρέπει να προσεχθεί αυτή η αρχή κι αυτό το ξεκίνημα.
Πιστεύω λοιπόν πως καταλληλότεροι και πιο θετικοί συντελεστές  για την ζητούμενη σωστή αρχή είναι οι άνθρωποι που σχετίστηκαν με τον χώρο της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και στο παρελθόν, ασχολήθηκαν και μόχθησαν στα προβλήματα της δικής τους ή της ευρύτερης περιοχής. Η αγάπη για τον τόπο τους, η εμπειρία τους και η αναγνώριση της κρισιμότητας του νέου εγχειρήματος του ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ θα είναι η καλύτερη πυξίδα για ένα πετυχημένο μέλλον".