Δευτέρα 27 Σεπτεμβρίου 2010

ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟΙ


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Ν.Ε ΠΙΕΡΙΑΣ ΤΟΥ ΚΚΕ



Τα στελέχη του ΣΥΝ/ΣΥΡΙΖΑ της οργάνωσης Αιγινίου, μέσα από τη δημοτική παράταξη «Βόρεια ΠΙΕΡΙΑ – ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ – ΑΝΑΠΤΥΞΗ» που εκφράζονται, στηρίζουν επίσημα πλέον τον υποψήφιο του ΠΑΣΟΚ στο δήμο ΠΥΔΝΑΣ – ΚΟΛΙΝΔΡΟΥ κύριο Βαγγέλη Λάγδαρη.


Οι μάσκες βέβαια δεν έπεσαν για πρώτη φορά όταν μιλάμε για στελέχη του ΣΥΝ/ΣΥΡΙΖΑ, που αποδεικνύουν περίτρανα τον τυχοδιωκτισμό τους βάζοντας πλάτη στο πέρασμα της κυρίαρχης αντιλαϊκής, αντιδραστικής πολιτικής μέσο του «Καλλικράτη».


Είναι αυτοί που αυτοβαυκαλίζονται, ότι αγωνίζονται για την «ενότητα» της αριστεράς και την ίδια ώρα κουβαλάν νερό στο μύλο της ενσωμάτωσης, υποταγής και συναίνεσης του κυρίαρχου συστήματος, για να εγκλωβίσουν λαϊκές συνειδήσεις στην λογική του ευρωμονόδρομου, τρέφοντας την αυταπάτη για έναν ανθρώπινο καπιταλισμό.


Καμιά εμπιστοσύνη του κόσμου της δουλειάς, των αυτοαπασχολούμενων της πόλης και της υπαίθρου, των νέων και των γυναικών στον αφερέγγυο ΣΥΝ/ΣΥΡΙΖΑ. Σήμερα υπάρχουν όλα τα εχέγγυα του καιροσκοπισμού που χαρακτηρίζει το κόμμα αυτό. Αποδεικνύεται για άλλη μια φορά ότι αποτελεί χρήσιμη συμπληρωματική εφεδρεία του συστήματος, για να εμποδίσει κάθε τάση λαϊκής ριζοσπαστικοποίησης που αναπτύσσεται.


Χωρίς δισταγμό και δεύτερη σκέψη οι λαϊκές δυνάμεις να αξιοποιήσουν την εμπειρία και τη πείρα τους, να εμπιστευτούν τα αγωνιστικά ψηφοδέλτια της «ΛΑΙΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ» που στηρίζει το ΚΚΕ ενιαία σε όλη την Ελλάδα και συγκεκριμένα στο δήμο Πύδνας – Κολινδρού τον υποψήφιο δήμαρχο με τη «ΛΑΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ» ΔΑΝΙΗΛΙΔΗ ΚΩΣΤΑ.
Ν.Ε ΠΙΕΡΙΑΣ ΤΟΥ ΚΚΕ