Κυριακή 17 Οκτωβρίου 2010

Το Σάββατο 16 Οκτωβρίου κατατέθηκε στο Πρωτοδικείο ο Συνδυασμός του Γιώργου Παπαθανασίου


Κατατέθηκε στο Πρωτοδικείο Κατερίνης το Σάββατο 16 Οκτωβρίου 2010, πρώτος από όλους τους Συνδυασμούς, ο Συνδυασμός «Ενότητα – Ανάπτυξη – Νέα Πορεία», του Υποψηφίου Δημάρχου Δίου – Ολύμπου κ. Γιώργου Παπαθανασίου, γι αυτό και στο πρωτόκολλο πήρε τον πρώτο αριθμό κατάθεσης.
Μετά την κατάθεση του Συνδυασμού ο κ. Παπαθανασίου εξέφρασε τις θερμές ευχαριστίες του προς όλους τους άνδρες και τις γυναίκες που τον εμπιστεύθηκαν και εντάχθηκαν στο Συνδυασμό του, και που το έκαναν αυτόβουλα και ελεύθερα και παρά τη λάσπη και τις συκοφαντίες που εκτοξεύονται εδώ και μήνες εναντίον του κ. Παπαθανασίου αλλά και παρά τις πιέσεις, τους εκβιασμούς και τις απειλές που άσκησαν κάποιοι εναντίον ορισμένων Υποψηφίων προκειμένου να μην ενταχθούν στο Συνδυασμό του.
Επίσης, ο κ. Παπαθανασίου ζητά συγνώμη από κάποιους πολίτες, άνδρες και γυναίκες, που τον πλησίασαν και του ζήτησαν να είναι Υποψήφιοι Σύμβουλοι με το Συνδυασμό του και που τελικά δεν κατέστη δυνατόν να ενταχθούν στο Ψηφοδέλτιο «Ενότητα – Ανάπτυξη – Νέα Πορεία», επειδή υπήρχε πληθώρα ενδιαφερομένων.
Θα πρέπει να σημειωθεί ότι ο Συνδυασμός του κ. Παπαθανασίου δεν έχει κενά αλλά έχει συμπληρωθεί όλος ο απαιτούμενος αριθμός Υποψηφίων Δημοτικών και Τοπικών Συμβούλων που προβλέπεται από τη Νομοθεσία.