Τρίτη 19 Οκτωβρίου 2010

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΤΗΣ ΚΟΒ ΜΑΚΡΥΓΙΑΛΟΥ ΤΟΥ ΚΚΕ

ΚΑΝΕΝΑ ΕΜΠΟΔΙΟ ΔΕΝ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΤΗ ΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ ΤΗΣ «ΛΑΪΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ» ΔΗΜΟΥ
ΠΥΔΝΑΣ – ΚΟΛΙΝΔΡΟΥ ΠΟΥ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟ ΚΚΕ

Η ΚΟΒ Μακρυγιάλου του ΚΚΕ καταγγέλλει στο λαό του δήμου
Πύδνας – Κολινδρού, γενικότερα στο λαό της Πιερίας την απαράδεκτη ενέργεια του δημοτικού συμβουλίου του «Καποδιστριακού» δήμου Μεθώνης και συγκεκριμένα τον δήμαρχο Αβραμίδη Κωνσταντίνο(ΠΑΣΟΚ) να κατεβάσει τα πανό της «Λαϊκής Συσπείρωσης» που στηρίζει το ΚΚΕ ενιαία σε όλη τη χώρα.
Πρόκειται για συγκεκριμένο σχέδιο με ενορχηστρωτή τον ίδιο τον δήμαρχο Μεθώνης Αβραμίδη Κωνσταντίνο (ΠΑΣΟΚ) με στόχο να υπονομεύσει την επικοινωνία του συνδυασμού της «Λαϊκής Συσπείρωσης» με τον λαό της περιοχής.
Είναι γελασμένοι ότι τέτοιες προκλητικές συμπεριφορές μπορούν να σταματήσουν την δράση και συστηματική παρέμβαση της «Λαϊκής Συσπείρωσης» και των Κομμουνιστών. Με περισσότερο πείσμα, αγωνιστικό φρόνιμα και μπροστάρηδες τους Κομμουνιστές, θα ενταθεί η δράση του συνδυασμού με στόχο οι θέσεις του να φτάσουν όσο γίνεται πιο πλατιά στο λαό της περιοχής. Να τονιστεί η ανάγκη να υπερψηφιστεί η «Λαϊκή Συσπείρωση» κόντρα στους συνδυασμούς των εκλεκτών του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ και των δήθεν «ανεξάρτητων» που είναι έτοιμοι να περάσουν ότι πιο αντιδραστικό, αντιλαϊκό μέτρο, μέσω του «Καλλικράτη». Σε αυτή τη βάρβαρη πολιτική που θα υποβαθμίσει ακόμη περισσότερο το βιοτικό μας επίπεδο, που θα ξεπουλήσει δημόσια – δημοτική γη, θα αποσαρθρώσει ακόμα περισσότερο τις εργασιακές σχέσεις και θα εκποιήσει υποδομές τις περιοχής μας χρειάζεται λαϊκή αντίσταση και αγώνας που δεν μπορούν να εγγυηθούν οι εκλεκτοί του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ και οι παρατρεχάμενοί τους που με «εκθέσεις ιδεών» εμπαίζουν και κοροϊδεύουν το λαό της περιοχής.


ΚΟΒ ΜΑΚΡΥΓΙΑΛΟΥ
ΤΟΥ ΚΚΕ