Κυριακή 31 Οκτωβρίου 2010

Ομιλίες και Επισκέψεις του Υπ. Δημάρχου Κατερίνης Χρήστου Καραφουλίδη σε Μοσχοπόταμο, Μελιάδι, Λαγόραχη, Αρωνά και Ν. Κεραμίδι

  
Ο Υποψήφιος Δήμαρχος Κατερίνης Χρήστος Καραφουλίδης, συνοδευόμενος από υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους του συνδυασμού Ανεξάρτητη Κίνηση Πολιτών, το απόγευμα της Παρασκευής,  επισκέφθηκε το Μοσχοπόταμο, το Μελιάδι, τη Λαγόραχη, τον Αρωνά και το Νέο Κεραμίδι. Στις ομιλίες του επεσήμανε τους λόγους που οδήγησαν την «Ανεξάρτητη Κίνηση Πολιτών» να διεκδικήσει το νέο δήμο Κατερίνη, σημειώνοντας πως στο σημερινό ανταγωνιστικό και απαιτητικό περιβάλλον ο νέος δήμος Κατερίνης θα πρέπει να  γίνει πιο αποφασιστικός, πιο διεκδικητικός, πιο αποτελεσματικός, πιο ανθρώπινος.» Η νέα Δημοτική Αρχή οφείλει να σφυρηλατήσει την ενότητα της τοπικής κοινωνίας, υπεράνω κομμάτων και συμφερόντων, υπεράνω σκοπιμοτήτων και προσωπικών φιλοδοξιών», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Καραφουλίδης.
     Ο υποψήφιος Δήμαρχος Κατερίνης ανέφερε πως τώρα ήρθε η ώρα για ένα νέο ξεκίνημα για να έρθει ο πολίτης στο προσκήνιο και να γίνει συμμέτοχος στις αποφάσεις. «Είναι χρέος μας να κτίσουμε ένα Δήμο αξιόπιστο, λειτουργικό, δυναμικό και αποτελεσματικό  που να παρέχει σύγχρονες υπηρεσίες, μα πάνω από όλα να λειτουργεί αξιοκρατικά και με διαφάνεια. «Ο Δήμος  θα πρέπει να δείχνει τον απαραίτητο σεβασμό στην  διαφορετικότητα των πολιτών και να προσφέρει έμπρακτη στήριξη και φροντίδα στα άτομα με ειδικές ικανότητες και τους ηλικιωμένους. Θα πρέπει ο νέος δήμος να κινητοποιήσει όλους τις ζωντανές και παραγωγικές δυνάμεις του τόπου», τόνισε ο κ. Καραφουλίδης.