Παρασκευή 15 Οκτωβρίου 2010

**** Αιδώς Φίλοι και Φίλες,

μην το παιδεύεται άλλο, τα έχεται δοκιμάσει όλα η Πρωτοβουλία πολιτών, έχει βούληση για αγώνα, όραμα όπως και πρόγραμμα για ανάπτυξη της περιοχής. Η όλο και μεγαλύτερη ενίσχυση του συνδυασμού μας θα αλλάξει το σκηνικό στο νέο δήμο την επομένη των εκλογών του Νοεμβρίου.
Στις δημοτικές εκλογές του Νοεμβρίου
ψηφίζουμε Πρωτοβουλία πολιτών, τον Αντώνη τον Μάντζιο για δήμαρχο
  • * Η Κατερίνη μια πόλη αλλοπρόσαλλη, αλλού οι δρόμοι της δεν έχουν πεζοδρόμια, αλλού έχουν μαρμάρινα, αλλού έχουν κυβόλιθους ! ! !
  • * Η Κατερίνη μια επίπεδη πόλη και όμως χωρίς ποδηλατοδρόμους ! ! !
    Για παρκάρετε τα ποδήλατα χρησιμοποιήστε τους κάθε λογής στύλους( παρέχουν καλύτερη ασφάλεια), μέχρι στην πλατεία δημαρχείου να τοποθετηθούν τα νέα πάρκιν για ποδήλατα ! ! ! 
     
  • * Γίνονται και ξανά γίνονται ρυθμίσεις για την κυκλοφορία των οχημάτων,
    αυτά πληθαίνουν. Η επόμενη ρύθμιση για να διευκολυνθούν τα παραπάνω οχήματα είναι να μας καταργήσουν τα πεζοδρόμια. ! ! !
  • * Έχουμε παραλίες με γαλάζιες σημαίες καθαρές αλλά η αντιπολίτευση και η συμπολίτευση δεν τις προτιμούν για μπάνιο, μόνο οι μετρήσεις της καθαρότητας εμμένουν. ! ! !
  • * Ο Λεύκος ποταμός αντί για ευλογία του τόπου είναι κατάρα, μόνο δυσάρεστες μνήμες από πλημμύρες έχουμε. Η έκφραση «είσαι για τον πέλεκα» χαρακτηριστικό γνώρισμα τοπικής διαλέκτου ! ! !
  • * Από εποχής Ξέρξη έχουμε μία γέφυρα στον Λεύκο ποταμό, ένα δρόμο όλο περιπέτεια για το χιονοδρομικό και όλη την δυτική Πιερία !
  • * Από την μεταπολίτευση και δώθε η ανάπλαση της Κεντρικής Πλατείας αποτελεί κοινό στόχο όλων των δημάρχων!
  • * Οι δρόμοι προς τις παραλίες μας Ολυμπιακή Ακτή και παραλία Κατερίνης και Κορινού έχουν το μαύρο τους χάλι ( εδώ και πολλά χρόνια πάνω από 40) προς έκπληξη όλων των τουριστών που εμμένουν να μας επισκέπτονται, ο λόγος είναι προφανής, αποτρέπει τους οδηγούς να αναπτύξουν ταχύτητα !
  • * Πρώτα χτίζεται το Νοσοκομείο ( 10 χρόνια τώρα ), μετά γίνεται ο σχεδιασμός του δρόμου που οδηγεί σε αυτό και ο λόγος είναι και εδώ προφανής, η κατάσταση των δρόμων είναι τέτοια για να αποτρέψει την μαζική επίσκεψη των πολιτών, ίσως δεν αντέξει το σύστημα του νοσοκομείου με το ίδιο προσωπικό ! ! !
  • * Αιδώς Φίλοι και Φίλες, της Πιερίας τα αστεράκια είναι πάρα πολλά, ας γίνουν η αφορμή να κοιτάξουμε τι έφταιξε, είμαστε όλοι συνυπεύθυνοι για το χάλι που έφτασε η περιοχής μας. Η αγροτιά ξεκληρίστηκε, μετά το καπνό τι θα σπείρουν ( λαμπογιάλια) ; H τουριστική βιομηχανία φυτοζωεί και δεν πέθανε, λόγω του τεράστιου αξιακού αποθέματος της περιοχής. Η παντελής έλλειψη υποδομών, και η μεταφορά όλων των υπαρκτών διοδίων(με παράπλευρες μπάρες) στην Πιερία, θα τονώσουν ακόμα περισσότερο τον τουρισμό.! ! !
    Νικόλαος Παντελιάδης
    Υποψήφιος Δημοτικός σύμβουλος