Τρίτη 19 Οκτωβρίου 2010

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟΥΣ ΙΣΧΥΡΙΣΜΟΥΣ ΤΟΥ ΤΣΙΦΟΔHΜΟΥ


Ν.Ε. ΠΙΕΡΙΑΣ ΤΟΥ ΚΚΕ

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟΥΣ ΙΣΧΥΡΙΣΜΟΥΣ ΤΟΥ ΤΣΙΦΟΔHΜΟΥ

Στην προσπάθεια τους να υφαρπάξουν κάνα ψήφο οι διάφοροι ανεξάρτητοι και υπερκομματικοί υποψήφιοι δήμαρχοι οι όποιοι έχουν υπηρετήσει τα προηγούμενα χρόνια από διάφορα πόστα με τον καλύτερο τρόπο της αντιλαϊκές πολιτικές που εφαρμόζονται όλα αυτά τα χρόνια, χωρίς ίχνος ντροπής καταφεύγουν σε διάφορα ψεύδη του στυλ ότι στελέχη του ΚΚΕ συμμετέχουν στα ψηφοδέλτια τους για να τονίσουν την υπερκομματικότητα του ψηφοδελτίου τους.
Σε αυτήν την τακτική κατέφυγε και ο υποψήφιος δήμαρχος του δήμου Δίου-Ολύμπου κ Τσιφοδήμος, αλλά επειδή το ψέμα έχει κοντά ποδάρια θέλουμε να γνωστοποιήσουμε στο λαό του δήμου Δίου - Ολύμπου ότι κανένα στέλεχος του ΚΚΕ δεν συμμετέχει στο παραπάνω ψηφοδέλτιο όσο και αν το ποθεί ο εν λόγω κύριος.
Ο λαός πρέπει να βγάλει τα συμπεράσματα του, να μη δώσει βάση στα τεχνάσματα που θα χρησιμοποιήσουν για να υφαρπάξουν την ψήφο του. Θα μασκαρευτούν ανεξάρτητοι, υπερκομματικοί ακόμα και «αριστεροί», παρ’ ότι η δράση τους στήριξε ή ανέχτηκε τις αντιλαϊκές πολιτικές. Θα τάζουν πολλά, θα προσπαθήσουν να μειώσουν την πολιτική σημασία των εκλογών. Θα μιλάνε για τα προβλήματα αλλά θα κρύβουν τις πραγματικές αιτίες και τις ευθύνες τους.
Σε αυτές τις συνθήκες η ψήφος στη «ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ» είναι η μόνη κατάλληλη επιλογή για τον λαό.

Αν θέλεις να αρχίσουν τα πράγματα να αλλάζουν
προς όφελός σου, προς όφελος της οικογένειας και των παιδιών σου,

στις εκλογές της 7ης Νοεμβρίου μην ακολουθήσεις την πεπατημένη.

Μην ενισχύσεις
 το ΠΑΣΟΚ, τη ΝΔ, και το ΛΑΟΣ ψηφίζοντας τους υποψήφιους Περιφερειάρχες, Δημάρχους που στηρίζουν. Απόρριψε τις μεσοβέζικες λύσεις των ΣΥΝ/ΣΥΡΙΖΑ και της ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ, που οδηγούν στη συναίνεση, στο συμβιβασμό και τελικά στην υποταγή.
Πες δυνατό όχι στα νέα αντιλαϊκά μέτρα που σχεδιάζει η κυβέρνηση.

Υπάρχει λύση, ελπίδα, προοπτική!

Ψήφισε παντού τους αγωνιστικούς συνδυασμούς

της «ΛΑΪΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ»