Πέμπτη 11 Νοεμβρίου 2010

Εμείς ψηφίσαμε

http://4.bp.blogspot.com/_YB81QIe-44c/TJiJwT10LVI/AAAAAAAAAOQ/TVoPwtx4V5Q/s1600/laiki_syspeirosi.jpg
Η ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΔΙΟΥ - ΟΛΥΜΠΟΥ  ευχαριστεί και χαιρετίζει όλες και όλους όσους  εμπιστεύθηκαν την ψήφο τους στο αγωνιστικό ψηφοδέλτιο του συνδυασμού. Αναμετρήθηκαν και άντεξαν σε φοβικά διλήμματα και  εκβιασμούς. Χαιρετίζει επίσης και όλους εκείνους που δεν έκαναν το τελικό βήμα απεγκλωβισμού  από τα κόμματα εξουσίας και τις παρατάξεις τους.
Όλοι αυτοί και πολιτικό κριτήριο έχουν και πολιτική ωριμότητα να  απορρίψουν ξανά  και στις 14 του Νοέμβρη όλους εκείνους που  στήριξαν και στηρίζουν την κυρίαρχη πολιτική, με όποιο προσωπείο κι αν επιλέγουν να εμφανίζονται κάθε φορά. Μια πολιτική που φέρνει νέα βάρη στους δημότες,  αυξάνει την τοπική φορολογία,  ξεπουλά  τη δημοτική περιουσία, φορτώνει αρμοδιότητες στους δήμους χωρίς χρήματα, πετσοκόβει δικαιώματα, καταργεί συλλογικές συμβάσεις, κόβει μισθούς και συντάξεις, κατεδαφίζει τη δημόσια υγεία - παιδεία - πρόνοια. Μια πολιτική που βάζει ταφόπλακα σε κάθε έννοια τοπικής αυτοδιοίκησης και θέλει τους δημάρχους τοποτηρητές της κεντρικής εξουσίας.
Το επόμενο βήμα για το λαό, είναι το αγωνιστικό ραντεβού στα συλλαλητήρια στις 15 του Νοέμβρη, ενάντια στα νέα μέτρα που έρχεται να επιβάλλει η Τρόικα με πρώτο την αύξηση του ορίου συνταξιοδότησης στα 70 χρόνια.
Ο αγώνας συνεχίζεται...