Πέμπτη 11 Νοεμβρίου 2010

ΣΦΟΔΡΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΥ ΣΕ ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΣΕ ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΟ ΛΙΤΟΧΩΡΟ : "Ο ΛΑΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΔΙΟΥ - ΟΛΥΜΠΟΥ ΔΕΝ ΜΑΣΑΕΙ ΚΥΡΙΕ ΤΕΩΣ. ΣΑΣ ΠΗΡΑΜΕ ΧΑΜΠΑΡΙ"





Σε μεγάλη ανοιχτή προεκλογική συγκέντρωση στην κεντρική πλατεία Λιτοχώρου μίλησε απόψε το βράδυ ο υποψήφιος δήμαρχος Δίου - Ολύμπου Κώστας Δημόπουλος, ο οποίος ξεκίνησε την ομιλία του λέγοντας ότι στο νέο καλλικρατικό δήμο αποτελούμε μία οικογένεια με κοινές προσπάθειες από τη Νέα Έφεσο ως τους Πόρους με κέντρο το Λιτόχωρο και θα πρέπει να κάνουμε τα οράματα μας πραγματικότητα και να οδηγήσουμε το λαό μας σε μια πορεία ανάπτυξης και ευημερίας.
  Ο κ. Δημόπουλος αφού αναφέρθηκε στα προβλήματα που υπάρχουν στην περιοχή και τις λύσεις που προτείνει για την επίλυση τους πέρασε σε σφοδρή επίθεση εναντίον του αντιπάλου του Γιώργου Παπαθανασίου αναφέροντας μεταξύ άλλων : "Όλοι γνωρίζουμε λίγο πολύ τι έχει γίνει σε αυτό τον τόπο τα τελευταία είκοσι χρόνια. Είναι πολύ λίγα, μα πολύ λίγα σε σχέση με τον πακτωλό χρημάτων που εισέρρευσε στα ταμεία επί δημαρχίας του τέως δημάρχου, του ανθυποψηφίου μου. Το αποτέλεσμα ήταν ο δήμος Λιτοχώρου που σήμερα είμαστε όλοι συγκεντρωμένοι εδώ να μείνει πολύ πίσω. Και θέλει ο τέως δήμαρχος να ξαναγίνει δήμαρχος. Αυτός που την τελευταία τετραετία από το δήμο Λιτοχώρου ήταν άφαντος. Αυτός που ήταν άφαντος και άπρακτος από το νομαρχιακό συμβούλιο. Αυτός που πρόδωσε τώρα ακόμα και την παράταξη του. Αυτός που παραιτήθηκε από νομαρχιακός σύμβουλος για να μην τον προλάβει η αργία, λόγω της δικαστικής του παραπομπής που θα του στερούσε το νομικό δικαίωμα της υποψηφιότητας. Έτσι ήταν το κόλπο, αλλά ο λαός του δήμου Δίου - Ολύμπου δεν μασάει κύριε τέως. Σας πήραμε χαμπάρι".
Ο κ. Δημόπουλος δεν παρέλειψε να επαινέσει στην ομιλία του τον κύριο Τσιφοδήμο, τον οποίο τίμησε το Λιτόχωρο  με το παραπάνω την περασμένη Κυριακή με 1700 ψήφους και τον νέο φίλο του όπως αποκάλεσε τον κύριο Λάππα.