Τετάρτη 10 Νοεμβρίου 2010

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΟΝΝΕΔ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ

Η ΟΝΝΕΔ Κατερίνης ανταποκρινόμενη στον φιλανθρωπικό χαρακτήρα της προεκλογικής εκδήλωσης που διοργάνωσε στις 22 Οκτωβρίου διέθεσε ένα μέρος των χρημάτων για την βοήθεια και ενίσχυση του ΚΔΑΠ-ΜΕΑ(Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών Με Ειδικές Ανάγκες).

Έτσι την Πέμπτη 4 Νοεμβρίου το απόγευμα μια 3μελής ομάδα τις ΟΝΝΕΔ Κατερίνης, αποτελούμενη από τον Πρόεδρο Νίκο Κεσανλή, τον Αντιπρόεδρο Ευθύμη Τσίρκο και το μέλος της Κεντρικής Επιτροπής Ζωή Λιακοπούλου, βρέθηκε στις εγκαταστάσεις του ΚΔΑΠ - ΜΕΑ όπου παρέδωσες στους υπεύθυνους του κέντρου έναν Υ/Η τελευταίας τεχνολογίας, δεκάδες παζλ, πίνακες ζωγραφικής, πλαστελίνες και διάφορα ακόμα παιχνίδια.

Τα παιδιά του κέντρου που βρίσκονταν στο χώρο εκείνη την ώρα έδειξαν μεγάλο ενθουσιασμό με την επίσκεψη και φυσικά με τα ολοκαίνουρια παιχνίδια.
Η αντιπροσωπεία της ΟΝΝΕΔ αφού έπαιξε με τα παιδιά και πέρασε δημιουργική ώρα μαζί τους περιηγήθηκε στις εγκαταστάσεις από τους υπεύθυνους του κέντρου και ενημερώθηκε για το πρόγραμμα και τις δράσεις του κέντρου.

Ένα μέρος των χρημάτων που έχει μείνει στο ταμείο της ΟΝΝΕΔ θα διατεθεί τις επόμενες μέρες σε νέα φιλανθρωπική δράση προσπαθώντας έτσι το σύνολο των χρημάτων του προεκλογικού χορού να βοηθήσει και να ενισχύσει όσο το δυνατόν περισσότερες κοινωνικές ομάδες που έχουν πραγματικά ανάγκη.

Η ΟΝΝΕΔ Κατερίνης θα συνεχίσει να δείχνει την κοινωνική της ευαισθησία και την προσφορά της στο κοινωνικό σύνολο. Θα συνεχίσει να στηρίζει ομάδες, οργανισμούς, σωματεία κτλ. που επιτελούν κοινωνικό έργο και προσφορά στην κοινωνία αφιλοκερδώς.



ΟΝΝΕΔ Κατερίνης
Αλλάξαμε Στάση… Προχωράμε ΜΑΖΙ!!