Τετάρτη 24 Νοεμβρίου 2010

Η Θεσσαλονίκη συναντά τον πολιτισμό και την Ευρώπη



 http://1.bp.blogspot.com/_Ir1Y1ltx1hY/R1BR1pB4_1I/AAAAAAAAA-E/T5Qz3eOA3wA/s1600-R/thessaloniki2.jpgΟι εκλογές έχουν τελειώσει, νέα κόμματα παρουσιάζονται στο πολιτικό τοπίο, αλλά όλοι εμείς της Ελληνικής Πολιτιστικής Δράσης επιμένουμε στην ευρωπαϊκή φυσιογνωμία των πόλεων. Διοργανώνουμε ημερίδα - συζήτηση, το Σάββατο 27 Νοεμβρίου και ώρα 10:00 π.μ. στο ξενοδοχείο HYATT, στην αίθουσα Ballroom 1.
   Θέλουμε να αναδείξουμε την ανεπάρκεια των ηγεσιών, που αφήνουν αναξιοποίητες κοινοτικές επιχορηγήσεις και επιδοτήσεις. Επιδιώκουμε την αλλαγή της πόλης μας, από μια μίζερη και στενόχωρη βαλκανική πόλη, σε μια σύγχρονη, αισθητικά αναβαθμισμένη μεγαλούπολη! Η Θεσσαλονίκη μας πρέπει να αποκτήσει ευρωπαϊκό αέρα και να δώσει τις ευκαιρίες που χρειάζονται στο έμψυχο δυναμικό της πόλης.
   Σας θέλουμε κοντά μας, σ' έναν αγώνα ενεργών πολιτών με τόλμη, όραμα, θέληση και μεράκι. Η ευρωπαϊκή μου εμπειρία μου επιτρέπει να ελπίζω οτι η Θεσσαλονίκη θα αλλάξει πρόσωπο. Σας περιμένουμε στις 27/11, στις 10:00, στο HYATT. Καλή εβδομάδα!