Δευτέρα 6 Δεκεμβρίου 2010

ΣΤΡΟΥΘΟΚΑΜΗΛΙΖΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΖΟΥΝ ΤΟ ΛΑΟ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Ν.Ε ΠΙΕΡΙΑΣ ΤΟΥ ΚΚΕ
 
ΠΑΛΛΑΪΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΔΡΟΜΟΥΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟ ΛΑΟ

  
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgoIPQiFlxqekkTFzm7aAgbsaK-sV5Fl1q3KOhApmXVTSWG7pxKPriT2eSrTF-UwgKF2ZUFrf8J7OEzmrFRC7foYuaPHXp8zqwBMztpkh6zpq4JYJuUbty1ZKhTEzZ9YazjLc1pIjhGPpdx/s1600/kke.png Ο αγώνας κατά των διοδίων για δρόμους δημόσιους ελεύθερους για το λαό πρέπει να πάρει παλλαϊκά χαρακτηριστικά. Στο επίκεντρο της πάλης πρέπει να μπει η ακύρωση των συμβάσεων παραχώρησης στους ιδιώτες που ψήφισαν ΠΑΣΟΚ, ΝΔ, ΛΑ.Ο.Σ, και επιβάλουν δυσβάστακτα χαράτσια στο λαό για τη μετακίνησή του. Η πολιορκία της χώρας μας από τα διόδια πρέπει να σταματήσει και να είναι καθολικό το αίτημα η κατάργηση όλων των διοδίων. Ο λαός δεν αντέχει άλλο να βλέπει καθημερινά να συρρικνώνεται το εισόδημά του από την αντιλαϊκή επέλαση της κυβέρνησης, ΕΕ –ΔΝΤ  και να ξαναπληρώνει για υπηρεσίες και παροχές που δικαιούται.
    Καλούμε το λαό της Πιερίας να κάνει δική του υπόθεση αυτό τον αγώνα, μέσα από τις δικές του λαϊκές οργανώσεις τα πρωτοβάθμια εργατικά σωματεία, τα σωματεία των αυτοαπασχολούμενων και ελεύθερων επαγγελματιών, των συλλόγων των αγροτών, των συλλόγων των φοιτητών και μαθητών. Να γίνουν διεργασίες για να αναπτυχθεί ένα ρωμαλέο κίνημα  πάλης και αγώνα κόντρα σε αυτούς που στρουθοκαμηλίζουν και αποπροσανατολίζουν το λαό από τις πραγματικές αιτίες που γεννάν τα λαϊκά προβλήματα βγάζοντας λαδί την κυρίαρχη πολιτική ΠΑΣΟΚ και ΝΔ, μίας πολιτικής που βγάζει στο σφυρί την περιουσία του Ελληνικού λαού.
    Στο μέτωπο της αντιμονοπωλιακής συμμαχίας βρίσκεται η φιλολαϊκή διέξοδος, η ενοποίηση του λαϊκού αγώνα σε όλα τα μέτωπα. Τα κινήματα της ανυπακοής και απειθαρχίας ενάντια στις εντολές της ΕΕ και του ΔΝΤ που υπηρετούν πιστά ΠΑΣΟΚ, ΝΔ, ΛΑ.Ο.Σ πρέπει να μαζικοποιηθούν, οι συσπειρώσεις του Π.Α.ΜΕ της Π.Α.ΣΥ, της Π.Α.Σ.ΕΒΕ  των γυναικών και της νεολαίας πρέπει να διευρυνθούν με νέες δυνάμεις που θα μπουν μπροστά στην οργάνωση της λαϊκής πάλης για νικηφόρους αγώνες με φιλολαϊκή προοπτική.


Ν.Ε ΠΙΕΡΙΑΣ ΤΟΥ ΚΚΕ