Κυριακή 30 Ιανουαρίου 2011

Θ. Παπαγεωργίου - Συνάντηση με το Δ.Σ. της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων



Ο Βουλευτής Πιερίας κ. Θανάσης Παπαγεωργίου είχε συνάντηση το μεσημέρι του Σαββάτου 29 Ιανουαρίου 2011, με το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νομού Πιερίας.
Τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Πιερίας ενημέρωσαν τον κ. Παπαγεωργίου για την λειτουργία των υπηρεσιών της Αστυνομικής Διεύθυνσης Πιερίας, τις ανάγκες που υπάρχουν, τις προσπάθειες που γίνονται από όλο το προσωπικό και τις λύσεις που πρέπει να δοθούν για την εύρυθμη λειτουργία των υπηρεσιών.
Η Ένωση απέστειλε πρόσφατα αίτημα προς τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη και τον Αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας με το οποίο ζητά να εφοδιαστεί η Αστυνομική Διεύθυνση Πιερίας:
Με ένα (1) λεωφορείο, πλήρως εξοπλισμένο για χρήση από την Διμοιρία Υποστήριξης η οποία μετακινείται σχεδόν κάθε Σαββατοκύριακο.
Με δύο (2) αυτοκίνητα τύπου τζιπ και ένα (1) συμβατικό αυτοκίνητο.
Το αίτημα κοινοποιήθηκε από την Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων σε όλους τους βουλευτές Πιερίας για να το υποστηρίξουν έτσι ώστε ικανοποιηθεί.

Ο κ. Παπαγεωργίου είπε πως είναι πάντα στην διάθεση της Ένωσης για να συμβάλλει όπως μπορεί στην εξασφάλιση της εύρυθμης λειτουργίας των υπηρεσιών και στην ασφάλεια του όλου του προσωπικού έτσι ώστε να παρέχονται στους πολίτες της Πιερίας καλύτερη αστυνόμευση και ασφάλεια.