Σάββατο 23 Απριλίου 2011

ΧΤΥΠΑΤΕ ΞΥΛΟ κ. ΖΙΩΓΚΑ ΚΑΙ κ. ΔΗΜΑΡΧΕ ΜΗΝ ΣΥΜΒΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΑΤΥΧΗΜΑ Ή ΔΥΣΤΥΧΗΜΑ ΣΤΟΝ ΠΕΖΟΔΡΟΜΟ ΑΠΟ ΤΑ ΟΧΗΜΑΤΑ, ΓΙΑΤΙ ΤΟΤΕ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΑΣΧΗΜΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥΣ

    Δεν τα λες καθόλου καλά στην απαντητική σου επιστολή κ. Ζιώγκα. Παραμένεις αμετανόητος και υβριστικός ενάντια σε όσους  πολίτες ζητούν να ασκήσουν το αναφαίρετο δικαίωμα τους στον πεζόδρομο που είναι να περπατούν ελεύθερα χωρίς τον φόβο, μήπως τους πατήσουν τα οχήματα. Βέβαια στην πρώτη σου επιστολή πέραν από ανορθόγραφος ήσουν και συκοφαντικός, όταν βγαίνεις και αποκαλείς αργόσχολο κ.λ.π. τον κ. Φοίβο, τον άνθρωπο που έβγαλε τις φωτογραφίες με τα οχήματα σας πάνω στον πεζόδρομο, χωρίς καν να τον γνωρίζεις. Αυτό χαρακτηρίζει το επίπεδο σου. 
Εγώ είμαι καταστηματάρχης του πεζοδρόμου και έχω ένα μικρό παιδάκι και τρέμω κάθε φορά που σε ώρα αιχμής για τους πεζούς, μπαίνουν τα φορτηγά σας στον πεζόδρομο.
Χτυπάτε ξύλο κ. Ζιώγκα και κ. Δήμαρχε Κατερίνης μην γίνει κανένα ατύχημα ή ακόμα και δυστύχημα και τραυματισθεί ή σκοτωθεί κανένα παιδάκι ή κάποιος πολίτης στον πεζόδρομο  από κάποιο όχημα. Γιατί τότε τα πράγματα θα είναι πάρα πολύ άσχημα για τους υπεύθυνους.
Γ.Σ.